Jump to content
POLITISTI.ro

Job suplimentar part-time dar legal

Inec

Recommended Posts

am o intrebare, va rog...
un politist care are calitatea de politist rutier poate obtine atestatul de instructor auto fara sa mai faca acel curs si examen pt atestat ?

• Member

Stiam ca la pensie agentii de politie si ofiterii cu o vechime de minim 10 ani de rutira pot practica primii meseria de instructor auto si secunzii de profesori de legislatie rutiera, fara niciun curs sau examen.

• Upvote 1

art 23 OUG 195/02

(6) Pot fi atestaţi ca profesori de legislaţie sau instructori auto pentru pregătirea practică, fără şcolarizare şi susţinerea examenului de atestare, poliţiştii rutieri cu grad de ofiţer cărora le-au încetat raporturile de serviciu şi care şi-au desfăşurat activitatea neîntrerupt în ultimii 10 ani în structurile poliţiei rutiere.
(7) Poliţiştii rutieri care nu au grad de ofiţer pot fi atestaţi ca instructori auto pentru pregătirea practică, dacă îndeplinesc condiţiile prevăzute la alin.(6).

• Upvote 3

• 6 years later...

Salutare, colegi!

Lucrez în cadrul unui compartiment de siguranță publică și patrulare și aș avea curiozitatea dacă aș putea face ceva pe lângă, cum ar fi livrări la domiciliu prin aplicațiile Takeaway, Foodpanda, Glovo, Uber Eats.

Există vreo problemă de compatibilitate care nu mi-ar permite acest lucru?

• 1 year later...

Buna ziua ! Avand in vedere faptul ca, in momentul de fata, cursurile se desfasoara online (pentru o perioada, cel putin), as dori sa ma angajez part-time (food delivery), dupa terminarea cursurilor. Am cautat in regulamentele specifice ale Academiei si nu am gasit nimic care sa interzica, cat timp imi pot indeplini obligatiile (participarea la cursuri). Cu toate acestea, am inteles de la colegi ca nu e posibil sa lucrez pe perioada studentiei, insa nici ei nu au putut sa ma indrepte catre vreo norma. Ma poate lamuri cineva ?