Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Job suplimentar part-time dar legal


Inec
 Share

Question

am o intrebare, va rog...
un politist care are calitatea de politist rutier poate obtine atestatul de instructor auto fara sa mai faca acel curs si examen pt atestat ?

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Membru

Stiam ca la pensie agentii de politie si ofiterii cu o vechime de minim 10 ani de rutira pot practica primii meseria de instructor auto si secunzii de profesori de legislatie rutiera, fara niciun curs sau examen.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

art 23 OUG 195/02

 

(6) Pot fi atestaţi ca profesori de legislaţie sau instructori auto pentru pregătirea practică, fără şcolarizare şi susţinerea examenului de atestare, poliţiştii rutieri cu grad de ofiţer cărora le-au încetat raporturile de serviciu şi care şi-au desfăşurat activitatea neîntrerupt în ultimii 10 ani în structurile poliţiei rutiere.
(7) Poliţiştii rutieri care nu au grad de ofiţer pot fi atestaţi ca instructori auto pentru pregătirea practică, dacă îndeplinesc condiţiile prevăzute la alin.(6).

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Salutare, colegi!

Lucrez în cadrul unui compartiment de siguranță publică și patrulare și aș avea curiozitatea dacă aș putea face ceva pe lângă, cum ar fi livrări la domiciliu prin aplicațiile Takeaway, Foodpanda, Glovo, Uber Eats.

Există vreo problemă de compatibilitate care nu mi-ar permite acest lucru?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua ! Avand in vedere faptul ca, in momentul de fata, cursurile se desfasoara online (pentru o perioada, cel putin), as dori sa ma angajez part-time (food delivery), dupa terminarea cursurilor. Am cautat in regulamentele specifice ale Academiei si nu am gasit nimic care sa interzica, cat timp imi pot indeplini obligatiile (participarea la cursuri). Cu toate acestea, am inteles de la colegi ca nu e posibil sa lucrez pe perioada studentiei, insa nici ei nu au putut sa ma indrepte catre vreo norma. Ma poate lamuri cineva ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.