As dori sa stiu...daca imi schimb domiciliul (deci si buletinul) trebuie sa schimb permisul daca acesta este tip nou si nu are trecuta pe el adresa sau schimb doar talonul?
Am citit ca procedura este cam ca cea de la inmatricularea normala....mers la taxe si impozite....radiat de acolo...inscris la noul sector de care apartin. As dori sa stiu daca trebuie sa achit taxa de timbru care s-a introdus de anul asta, din moment ce masina nu isi schimba proprietarul ci doar imi schimb domiciliul.
Question
sorin19871987
Buna ziua,
As dori sa stiu...daca imi schimb domiciliul (deci si buletinul) trebuie sa schimb permisul daca acesta este tip nou si nu are trecuta pe el adresa sau schimb doar talonul?
Am citit ca procedura este cam ca cea de la inmatricularea normala....mers la taxe si impozite....radiat de acolo...inscris la noul sector de care apartin. As dori sa stiu daca trebuie sa achit taxa de timbru care s-a introdus de anul asta, din moment ce masina nu isi schimba proprietarul ci doar imi schimb domiciliul.
Multumesc.
Top Posters For This Question
19
15
9
9
Popular Days
Mar 20
18
Oct 3
9
Aug 29
6
Oct 24
4
Top Posters For This Question
25tess 19 posts
Marius 15 posts
monciu 9 posts
nyku 9 posts
Popular Days
Mar 20 2013
18 posts
Oct 3 2013
9 posts
Aug 29 2013
6 posts
Oct 24 2013
4 posts
Popular Posts
tibirk
Institutiile statului (DRCPIV, Prefectura, Taxe si impozite, etc.) cand au de gand sa interactioneze (ca in Anglia) astfel incat pe mine sa nu ma intereseze sa bat drumu' pan' la fiecare ca sa ii anun
25tess
Daca va schimbati domiciliul nu mai este obligatoriu sa schimbati si permisul de conducere. Puteti schimba pemisul de conducere daca doriti dvs. astfel incat permisul de conducere sa fie in evidentele
clyde13
Ei bine te inseli :-) O sa ceara si cartea vehiculului si vei avea o adresa si pe buletin alta, cand o sa ti-le citeasca oamenii de acolo or sa vada discrepanta. O sa ajungi tot sa iti modifici
113 answers to this question
Recommended Posts