- 0
Restituirea permisului de conducere dupa suspendare

Message added by Marius
RESTITUIREA PERMISULUI DE CONDUCERE după expirarea perioadei de SUSPENDARE
Se face la solicitarea posesorului acestuia de la Ghişeul - Restituiri permise de conducere reţinute, al Poliţiei Rutiere, în baza următoarelor documente:
- actul de identitate al titularului permisului de conducere;
- dovada înlocuitoare a permisului de conducere eliberată la data reţinerii sau declaraţia notarială din care rezultă pierderea/furtul sau distrugerea acesteia;
- o cerere tip care se procură de la ghişeul de restituire al permiselor.
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Mili295
In data de 15.02.2013 am fost oprit de catre politia rutiera, in fiola am avut 0,12% alcool pur in aerul expirat, permisul imi este suspendat timp de 90 zile, mi sa eliberat o dovada fara drept de circulatie, am sustinut examenul de reducere a perioadei de suspendare si l-am admis cu 14/15. Inseamna ca mi sa redus la 30 zile. Intrebarea mea este: Cele 30 zile se numara din momentul admiterii examenului sau din momentul retinerii permisului?
Top Posters For This Question
11
7
7
5
Popular Days
Mar 17
7
Mar 13
7
Mar 14
7
Mar 18
6
Top Posters For This Question
25tess 11 posts
Marius 7 posts
iustin2009 7 posts
Mili295 5 posts
Popular Days
Mar 17 2013
7 posts
Mar 13 2013
7 posts
Mar 14 2013
7 posts
Mar 18 2013
6 posts
Popular Posts
25tess
pentru iustin 2009 - da ai dreptul sa conduci autoturismul , dar NU pe teritoriul Romaniei in perioada respectiva pentrru victor - este posibil ca la finalizarea cercetarilor sa se dispuna fie r
Bestiuta
Perioada de suspendare se reduce la 30 zile doar dupa ce faci o cerere la Serviciul Rutier de pe raza judetului unde ai savarsit fapta. Perioada de 30 zile de suspendare se calculeaza de la data sav
25tess
examenul il sustineti la nivelul Serviciului Rutier care are in evidenta permisul dvs. de conducere. ( adica in localitatea care a emis permisul dvs. de conducere). Dosarul cu documentele necesare red
112 answers to this question
Recommended Posts