Skip to content

Propunere de modificare a forumului

Featured Replies

• Author

Nu va mai certati aiurea,ca nu are rost...

Nu dati satisfactie nimanui... :)

Navigare placuta va doresc!!

• Replies 34
  • Views 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Parerea mea, ca membru al forumului care este in afara sistemului: forumul e numa' bun asa cum e. Pentru ce isi doreste ImperfecT, exista aria privata; presupun ca daca se voia a fi un forum al politi

• TechnoCop
    TechnoCop

Din punctul meu de vedere propunerile aduse de ImperfecT sunt cu dus si intors : - nu poti conditiona o persoana ca in momentul in care isi face cont sa aiba activitate, intrucat este la libera ei a

• te simti cu musca pe caciula?

No comment!!!(replica nu i se adreseaza lui ImperfecT)

Personal nu agreez propunerea lui ImperfecT si asa cum s-a spus, nu vrea nimeni o copie a intranet-ului.Daca postezi puncte de vedere pertinente sau macar de bun simt nu cred ca se ia de tine vreunu cu + sau multe postari, cel mult ti se va raspunde cu alt punct de vedere.In plus nu cred ca ImperfecT este politist din modul cum a formulat topicul si ma intreb ce obtii cu atata standardizare si control asupra postarilor/utilizatorilor, etc.

Edited by danezu

Am si eu o propunere pt modificare. Pentru o navigare mai usoara daca se poate adauga un buton dupa fiecare post gen "On Top" sau "sus", asta daca permite platforma.

• Moderator

Există un buton similar backtopu.png

Îl găsesti jos de tot, în subsolul paginii.

Propunerea era "dupa fiecare post" :)

• Moderator

Pentru o navigare mai usoara daca se poate adauga un buton

Butonul exista deja, pe majoritatea "soarecilor" si se numeste scroll :)

:)) pai m-am plictisit sa tot gadil soricelu pe burtica ...
  • Popular Post

Pe computer tasta Home te duce sus pe pagina, tasta End te duce jos; nu conteaza pe ce pagina/website esti sau ce browser folosesti. Mie mi-au intrat in reflex de multa vreme.

Daca intri de pe telefon, trebuie sa "tocesti" putin ecranul sa derulezi rapid :)

• 3 weeks later...

Acum am eu o propunere pentru administrator :) Să includă în regulament un link către ,?do=embed' frameborder='0' data-embedContent> ca un membru nou să stie dacă vorbeste cu un poliţist sau cu un "civil" (cum sunt eu, de exemplu) :). O altă variantă ar fi să se trimită un mesaj automat cu respectivul conţinut la înscrierea pe forum a unui membru nou.

P.S. Ideea mi-a venit cand am văzut postarea lui Marius de

TLiviuG citeşte aici: ca să ştii cu cine stai de vorbă. Nu toţi cei care răspund aici sunt poliţişti, unii doar se bagă în seamă