Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot intra în posesia permisului de conducere după promovarea examenului ?


ciobanu

Recommended Posts

Poşta Română asigură livrarea permiselor de conducere eliberate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Posesorii primesc documentele la domiciliu prin serviciul PRIORIPOST cu valoare declarată şi confirmare electronică de predare. Predarea permiselor de conducere se face pe baza actului de identitate. În eventualitatea în care destinatarul este o firmă, corespondenţa se va preda numai persoanei împuternicite.

Livrarea permisului de conducere către persoanele fizice se efectuează pe cât posibil după ora 17:00, iar firmele destinatare le primesc până în ora 17:00. Atunci când destinatarul, persoana fizică, nu este găsit la domiciliu, curierul poştal poate preda permisul oricărei persoane majore sau altor persoane care fac dovada pe baza actului de legitimare că locuiesc la aceeaşi adresă. În cazul în care la prima încercare de livrare nu a fost nimeni de găsit la adresa menţionată pe plic, reprezentantul Poştei Române lasă un aviz în care se va menţiona conţinutul trimiterii şi numărul de telefon al subunităţii poştale, de la care beneficiarul îşi poate ridica permisul de conducere expediat. Permisele de conducere nepreluate vor rămâne în subunitatea poştală 4 zile lucrătoare de la prima încercare de livrare.

Link to comment

ba eu cand am luat permisul am fost la Pipera am facut poza pe loc, semnatura electronica pe loc si in doua ore l am ridicat. asa ca dute

Haidi bravo fratioareeee... :))

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

poza la carnet am facuto pe loc la pipera direct la ghiseu si am semnat electronic la acelasi ghiseu, in 2008, acum nu stiu cum e dar un prieten de al meu a facut la fel in decembrie. poza de la dosar se lipeste pe foaia de scolarizare.

de ce nu suni la DRPCIV daca vrei iti dau nr. de la un coleg de la locala ca ei au DRPCIV UL

 • Downvote 6
Link to comment

DIRECTIA COORDONEAZA SERVICIILE PUBLICE COMUNITARE CARE APARTIN DE PREFECTURA. carnetul de conducere nu se trimite prin posta decat in situatii limita. la fel ca si DEPABD coordoneaza serviciile publice comunitare care sunt incadrate cu politisti locali comunitari. in bucuresti te duci la pipera depui dosarul faci poza si semnezi, astepti vreo doua ore si il trimite jos la eliberari, daca ai un prieten dureaza mai putin. am vb cu un prieten care lucreaza la Pipera

 • Downvote 8
Link to comment
 • Member

"BA" esti cu prietenii tai cocalari de la locala...asa ca mars de pe acest forum!Ar fi ok ca adminul sa-i dea kick la acest individ cu limbaj de mahala!

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

eu zic ce mi s a intamplat mie la prima eliberare de permis si cand un prieten caruia ii expira permisul l am trimis la un vecin care e ofiter comunitar la SPC care apartine de dprciv si l a rezolvat

ai fodt la INEP / DEPABD sa ti schimbi cartea de identitate? ce grad are x care a primit documentele necesare eliberarii c.i. Am zis ca in cadrul sau sub coordonarea DPRCIV lucreaza servicii comunitare incadrate cu comunitari. da care iti elibereaza permisul carrtea de identitate. mai nou o sa ia tot

Edited by tony6066
Link to comment
 • Moderator

Ce e ma ala? Ofiter comunitar la SPC?!? :)) Baietas, tu pe ce lume traiesti? Cred ca esti local, numai unul din specia voastra poate debita asemenea ineptii.

Link to comment

pana mea agent superior sau cum naiba se numesc. eu personal mi am schimba c.i. la inep depabd si la ghiseu era un local. la drumul taberei 34. ca directorul si alti lucratori fac parte din politie e alta dar la prima mana la ghiseu e un local sau o locala. mergeti la inep si injurati ma dupa aoa daca nu am dreptate

Edited by tony6066
 • Downvote 5
Link to comment
 • 10 months later...

Buna seara . Astazi am sustinut examenul de traseu ( 30.12.2013) . Cand este posibil sa ridic dovada? Sau imi puteti spune estimativ cand ar trebui sa soseasca permisul , tinand cont in ambele situatii de perioada cu sarbatorile.

Link to comment
 • 2 weeks later...

Salut! De unde ai ridicat permisul ?

 

Eu am luat proba practica saptamana trecuta. Trebuie sa merg in Pipera unde am dat si proba scrisa ? Mai trebuie platita vreo taxa ?

 

Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.