Jump to content
POLITISTI.ro

Iniţiativă legislativă privind schimbarea denumirii de "Poliţie Locală"

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Cataline iar ai inteles ce ai vrut tu.

Nu am nicio treaba cu bucalatul ala, Canaru sau cum il cheama, nici macar nu-l cunosc.

Ce legatura are ce am scris eu cu Canaru iti marturisesc ca nu stiu.

Iar sa ma acuzi pe mine ca-i iubesc pe cocalari sau jandari............

Daca SNAP-ul a preluat ideea de aici eu ii felicit!

De ce nu o si facut-o SNPPC-ul nu stiu! Sau PRO LEX-ul , sau Sed Lex-ul, sau Diamantu sau aiurea........

Macar Surugiu a facut valuri, nu mare lucru dar a facut ceva!

Dar eu nu ma supar, o sa va las pe cei ca stiti totul sa comentati.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Nu cumva acesta i bucalatul de la conducerea actualului SNAP ?

iulian111-surugiu.jpg?width=630

Asi avea cateva intrebari cu privire la acest specimen, in speranta ca voi primi niste raspunsuri de la cei avizati sa mi le dea, rog ca la sfarsit sa imi spuna si realizarile acestui sindicat !

Cand si cum a fost incadrat dl.Surugiu in politie ?

Cu ce secretar de stat din MAI este cumatru dl.Surugiu ?

In ce perioada a fost dl.Surugiu vicepresedinte CNP/IGPR ?Ce a facut in aceasta perioada Surugiu pt. agenti?

A lucrat Surugiu la Jandarmi, in ce perioada si de ce ?

Este Surugiu pensionar ? Daca esti pensionar poti fi membru de sindicat, si implicit presedinte al unui sindicat al politistilor activi ?

Cate sticle de wischi a dat Surugiu la Voineasa pt. a fi ales in SNPPC ?

De ce nu a fost ales Surugiu in SNPPC ?Cand a infiintat Surugiu SNAP ?

Ce a facut SNAP pt. agenti din 2007 pana acum pt. agenti ?

De ce se opune Surugiu propunerii SNPPC de desfiintare a Corpului agentilor de politie ?

De ce Surugiu incearca sa-i tempereze pe agentii de politie ?

Ce interes are un pensionar sa conduca un sindicat al agentilor de politie activi ?

Care este scopul lui Surugiu ?

Care este averea actuala a lui Surugiu ?

Cei ce vor raspunde corect la toate aceste intrebari vor intra in faza finala/tara in urma careia castigatorul va fi absolvit de obligatia de a mai completa agenda zilnica de munca, si asta ca urmare a faptului ca este o revendicare mai veche a SNPPC-ului iar SNAP ca si PROLEX copie doar revendicarile adevaratului sindicat al politistilor, dar nu pe toate, ci doar pe cele care nu deranjeaza conducerea MAI.SNAP-ul este condus de un pensionar iar PROLEX-ul este condus de un vames, fost sef la Resurse Umane din DGV.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu, nu despre Surugiu vorbeam eu. Nu am văzut nicio poziţie publică a lui.

Eu vorbeam despre Cănărău Ioan - vicepreşedinte SNAP şi lider la Neamţ.

Deşteptul ăsta, ce e incapabil să poate un dialog civilizat şi bazat pe argumente, fuge imediat ca un laş când cineva îi combate prin argumente afirmaţiile. Tot el este şi cel ce administrează pagina de facebook a SNAP România.

canarau1710.jpg

Aici nu discutăm despre un vresus între sindicate. Pentru că şi în cazul celor ce conduc celelalte sindicate sunt suspiciuni sau întrebări asemănătoare. Nu e nicio mare diferenţă între conducătorii acestor sindicate. Nici snppc sau prolex, nu sunt mai breji.

Dar aici discutăm pe un caz punctual şi concret, în care un lider sindical, a abandonat interesele celor pe care-i reprezintă şi este preocupat de soarta gardienilor.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Deci eu cand m-am contrat cu SNAP Romania, de fapt cu bucalatul m-am contrazis. Nu era mai simplu sa-mi scrie "ba, eu sunt ala..."? Deci el se sustinea prin SNAP Romania...

Publicat

Cataline te rog frumos sa-mi explici si mie ce treaba am eu cu ,,domnul" Canaru.

Sau unde l-am aparat. Da un copy-paste te rog frumos sa vada lumea.

Leonidas adevaratul sindicat SNPPC este condus de doi fosti militari. Paraschiv si Gruia.

Si crede-ma ca nu stii pe ce salarii conduc marele sindicat.....plin de idei!

• Moderator
Publicat

Uite aici ce ai postat:

Cei care fac ceva au impotriva pe cei care ar vrea sa le ia locul, pe cei care comenteaza de pe margine si marea majoritate a oamenilor care nu fac nimic!

Cine este sindicalistul care "a făcut ceva"? Îţi spun eu, nimeni altul decât bucălatul Cănărău.

În consecinţă tu prin postul tău, ne-ai spus aşa voalat, că noi ăştia de pe acest forum, nu facem nimic ci doar criticăm pe cei ce fac ceva, fiindcă am dori să-i luăm locul de mare lider sindical. Exact asta se înţelege din postul tău.

Ei bine, eu te asigur că NU doresc să ocup nicio funcţie în niciun sindicat.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Vezi tu Catalin tu tot timpul cauti ceva voalat cand vine vorba de mine.

Ce dracu ti-oi fi facut nu stiu ca nu-mi pot raspunde la intrebarea asta

Nu, singurul care a facut ceva dintre,,marii lideri" de la Bucuresti este Surugiu.

Unde o fi spus eu ca politistii de pe forum nu fac nimic iar nu stiu.

Eu cred ca din ,,astia de pe forum" fac parte si eu. Nu crezi?

Daca vei cauta o sa vezi ca aceste cuvinte nu-mi apartin , trebuia sa pun ghilimele................

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Atunci te rog luminează-mă şi pe mine, explicându-mi cam ce ai dorit să spui prin acel post, în contextul în care se discuta despre "norocul" ce a dat peste poliţişti, după ce "grozavul" sindicat snap a preluat problema, propunând printr-un vicepreşedinte ca gardienii să invadeze Poliţia Română.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Catalin tu stii foarte bine ca nu sunt aparatorul vreunui mare lider de federatie.

Stii foarte bine ca nu m-am afiliat mult timp. Stiu mai bine decat multi de pe aici ce jocuri fac.

Surugiu a vazut o oportunitate si a profitat de ea.

Atat si nimic mai mult.

Nu mai pot eu de ce spune Canaru sau SNAP.

Iar sa fiu eu aparatorul lor nu prea ma prinde.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Tot nu mi-ai explicat ce ai dorit să spui prin acel post şi de ce nu e corect ceea ce am înţeles eu din el.

Dar ca să recapitulăm puţin aşa şi să nu ne pierdem în detalii:

• membrii acestui forum, aşa cum sunt ei, sunt autorii acelei petiţii online
  • acestă petiţie s-a bucurat de atenţia presei şi a fost mediatizată
  • tot datorită membrilor ăstora, aşa cum sunt ei, petiţia a generat direct sau indirect şi atenţia conducerii IGPR - drept urmare a apărut acel demers prin care se adună exemple concrete despre gardienii ce nu respectă legea şi practică impostura - asta în timp ce bucălatul ăla iubitor de gardieni doar citea ca un şobolan penibil pe aici

A profitat snap-ul, spui? Foarte bine, dacă acest lucru are ca efect ceva benefic pentru poliţişti. S-ar fi bucurat de tot respectul şi aprecierea mea.

Dar să nu denatureze acest demers şi să-l murdărească cu idei tâmpe! Ba mai mult, dacă am încercat să stau de vorbă cu bucălatul ăla, deşi i-am vorbit cât se poate de civilizat şi elegant, m-a jignit şi a fugit ca un laş penibil, ascunzându-şi postările, după ce a rămas fără argumente şi i-am dovedit că minte. Asta e problema!

Lăsând la o parte faptul că nu au avut nici măcar bunul simţ să menţioneze sursa acelei petiţii, nu am văzut niciun "erou snap" mare conducător de oşti sindicale, să intre aici pe forum şi să se înghesuie în a-şi ajuta colegii, măcar cu un răspuns sau un sfat, în schimb, citesc ca nişte şobolani ce spun membrii ăştia şi pozează în mari apărători ai drepturilor poliţiştilor.

Iar tu când se discută depre astfel de practici, vii şi ne spui că: "Cei care fac ceva au impotriva pe cei care ar vrea sa le ia locul, pe cei care comenteaza de pe margine si marea majoritate a oamenilor care nu fac nimic!"

Aşa că te mai rog încă o dată, explică-mi concret unde este eroarea din raţionamentul meu în ceea ce priveşte postarea ta.

Cine sunt cei ce doresc să i-a locul cuiva?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Este decat un citat si atat.

Iar daca eu sunt ala care nu da sfaturi si nu-si ajuta colegii inseamana ca eu chiar am luat-o razna sau tu te faci ca nu intelegi.

Nu stiu ce te-a deranjat atat de mult.

Dar nu este nicio problema , ai dreptate.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Citeşte cu atenţie ce postez, nu încerca să-mi răstălmăceşti cuvintele.

Eu făceam referire la cei din conducerea snap. Faci parte din conducerea snap şi nu ştiu eu?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cine este sindicalistul care "a făcut ceva"?

Exact asta se înţelege din postul tău.

in postul lui nu vad cuvantul sindicalist, sau sindicat. scrie negru pe alb "cei care fac ceva"...adica la modul general.

si se inventa o noua vorba pe facebook(o vazusem zilele astea distribuita la greu) : "eu sunt responsabil pentru ceea ce spun nu pentru ceea ce intelegi tu"

• Displace 7
  • Moderator
Publicat

Nu mai încerca să faci pe deşteptul ... nu-ţi iese deloc.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Ai dreptate Horia! La Bz, liderul SNPPC l-a sprijinit pe liderul SNAP pentru o incadrare mai buna pe functie si pentru a primi sporul de lucrari exceptionale, iar liderul SNAP i-a intors serviciul. Dar, ei se urasc! :)):))

Am cerut BT Bz al SNPPC sa ne sprijine pentru schimbarea denumirii de P.L. si sa ia atitudine impotriva acestora pentru ca ne imita practic, dar acesta ne-a comunicat ca nu vor face nimic pentru ca P.L. nu ne-a adus niciun prejudiciu. Acelasi raspuns si de la SNAP Bz. Iar CNP-ul nu exista practic!

P.S. Liderii celor doua sindicate sunt prieteni buni cu seful P.L., un fost politist, care prin anii '90 a fost nevoit sa plece din Politia Romana din cauza consumului de bautura, precum si pentru ca a fost acuzat de luare de mita si viol. Noroc ca tatal sau lucra la Curtea de Conturi...

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Noi ne chinuim sa schimbam ceva, iar primarii se chinuie si ei sa schimbe ceva. S-au saturat de cai si de acum vor Segway :doh:

Politistii vor patrula pe Segway-uri in Centrul Vechi si in parcuri

Printre investitiile pe care le va face Primaria Capitalei in 2013 se numara si achizitionarea de "biciclete speciale electrice cu autoechilibru (Segway)" pentru politia locala.

Bineinteles ca nu o sa vedem politisti calare pe Segway-uri prin cartierele marginase, ci la parada prin Centrul Vechi si parcuri ca Cismigiu, Izvor, Carol sau Herastrau. Adica pe acolo pe unde defila inainte si politia calare.

Daca ne intrebati pe noi, sunt bani aruncati pe fereastra. In primul rand, Centrul Vechi nu este cel mai bun loc in care sa patrulezi cu Segway-ul, ne e mall.

De asemenea, se stie ca obezitatea e la moda in randurile politiei romane (ne scuzati, dar asa e), asa ca era mai logic si mai sanatos sa le cumpere biciclete. Dar probabil ca Oprescu a dezvoltat o fobie pentru biciclete.

Acum, daca tot am atins acest subiect, chiar ne-ar placea ca in Bucuresti sa existe patrule de politisti pe biciclete (care ar fi si mai ieftine), in niciun caz pe Segway-uri.

sursa : http://metropotam.ro...-art6371665514/

Comentariu propriu : si aici putem vedea inca o data confuzia care se face intre Politia Romana si PL-ei si prostia marilor "ziaristi" pe internet.

Publicat (modificat)

Inca un motiv pentru care aceasta institutie nu ar trebui sa poarte denumirea de ,,Politie,,:

GAFĂ de PROPORȚII a polițiștilor din Iași. Au dat AMENZI cu copy-paste unor oameni NEVINOVAȚI

Mai multe persoane s-au trezit amendate cu câte o mie de lei pentru participarea la un miting în ziua congresului PSD organizat la Iași, la sfârșitul lunii martie. Problema este că unii dintre oameni nici măcar nu ieșiseră din casă în acea zi.

"M-am trezit cu amenda acasă. M-am uitat pe ea, am crezut că o fi vreo greșeală, dar datele erau trecute corect și stampila părea originală. Nu mi-a venit să cred, eu pe acea dată nici nu am iesit din casă. Țin minte foarte bine, era o zi de week-end și am stat doar în pat la televizor. Cum deranjez eu liniștea publică din casa mea, din pat?", a povestit ieșeanul Costel C.,

Dar în aceeași situație mai sunt și alte persoane, acuzate că ar fi participat la un miting în fața Teatrului Național, pentru a-și spune oful în privința măsurilor luate până acum de guvernarea USL.

"Am primit amenda de 10 milioane (lei vechi - n.r.) pentru că am participat la protest la congresul PSD, dar eu nici nu am fost acolo. M-au umplut de nervi și m-a deranjat enorm de mult atitudinea celor de la Poliția Locala. Cred că au dat copy-paste la o listă de nume și au scris amenzile, nu înțeleg cum procedează. Există camere de filmat, am martori, cum pot ei să facă asemenea greșeli? Bineințeles, voi contesta aceasta amendă, dar este jalnic că se poate întampla așa ceva", a explicat și Iulian Luchian.

Conducerea Poliției Locale Iași crede însă că totul este o invenție și îi invită pe oameni să conteste în instanță amenda primită.

"Odată ce polițiștii locali au dat sancțiuni, înseamnă că omul a fost acolo. Să se conteste amenzile. Dacă cineva nu este de acord, să se facă contestație în instanță, iar acolo se va decide dacă se anulează amenda sau nu", a declarat Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt Poliția Locala Iași.

Sursa:

http://www.evz.ro/de...vinov-1033.html

Modificat de arcan
Publicat (modificat)

adica pe principiul: chiar daca nu stiti de ce, bate-ti nevasta, ca stie ea de ce ...

TREBUIE DECLARAT JIHAD, ACESTEI ADUNATURI!

Modificat de serhente Garcia
  • Membru
Publicat

De remarcat, din nou, este atitudinea de nazist a primarului Nichita, care pune pumnul in gura oricui comenteaza impotriva lui si a gastii din care face parte.

Publicat

Iata de ce exista Prostia Locala! Ca sa il slujeasca pe primar! Ca sa ii oprime pe toti cei care ii sunt impotriva!

Sunt curios sa vad un astfel de proces-verbal, cine a semnat la contravenient sau daca au folosit martori asistenti la sanctionarea in lipsa. Dupa contestarea acestor procese-verbale in instanta si anularea lor, cei sanctionati ar trebui sa depuna plangeri la parchet pentru abuz in serviciu impotriva acestor impostori.

Dar de GAFA de PROPORŢII a băsiştilor de la evz.ro, ce spuneţi? Spun că poliţiştii din Iaşi au dat..., nu poliţiştii locali au dat...

Publicat

In opinia mea, toate aceste nelegiuiri comise de catre cocalocali se intampla doar pentru simplul fapt ca au acces la baza de date a persoanelor, Si mai este ceva ce am aflat abea acum, primariile au in arhive toate listele cu alegatorii din localitate si implicit au acces la CNP urile cetatenilor pe care ma gandesc ca le pun la dispozitia acestor ilegalisti ! Oare cum dracu puteau sa ajunga la aceste persoane necunoscute si neimplicate in acea demonstratie daca nu doar cu acces la acele date ! Nu ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.