Jump to content
POLITISTI.ro

Studiu privind modelul de smartphone utilizat  

53 members have voted

1. 1. Ce smartphone foloseşti?

Recommended Posts

• Moderator

Hai să facem şi noi un studiu al nostru.

Am introdus în sondajul de mai sus cei mai cunoscuţi producători de smartphone găsiţi pe internet, iar voturile sunt publice.

Ce smartphone foloseşti?

am un iphone 4 de 32 Gb.... dupa ce am mers pe un mini ipad si un iphone 5, a inceput sa mi se para incet al meu :( sper sa reusesc sa-l schimb cu unu mai rapid in "gandire"

• Member

Samsung Galaxy Chat B5530 de care sunt foarte multumit, in special de versiunea sistemului de operare.

Am Samsung Galaxy S Plus de aproape 1 an.Imi place foarte mult aspectul dar si modul rapid in care functioneaza.Fara jocuri si internet,ma tine bateria in jur de 3 zile.

Posesor de Samsung Galaxy S2 16 Gb din 2011, sper ca anul asta sa fiu in stare sa imi iau Galaxy S4.

Edited by McNally

• Member

Detin un Samsung I9070 - Galaxy S Advance - blitz, procesor dual core 1000, 768 RAM.Sunt politist la ordine publica si acest telefon ma ajuta extraordinar de mult.Vine preinstalat cu Google Maps care gaseste o strada in cateva secunde, citeste documente word si pdf( spre exemplu manualul de tactica politieneasca care are 275 de pagini i-l deschide intr-o secunda si nu se misca in reluare).Accesez stirile, dupa site-urile care au si varianta pentru mobil, in 1-2 secunde.Cat despre dimensiune are 4 inch, ceea ce este ideal deoarece i-l pot folosi cu o singura mana. Momentan nu am nevoie de alt telefon mai performant de atat.

Mi-am luat un LG Optimus L7 P700,de cca 3 saptamani,in urma unei butonari de terminal similar,la un coleg.Eu personal sunt multumit:are ICS si l-am root-at + deblocat de retea(Vodkafone)dupa care am purces la dezinstalarea soft-urilor LG(bah!da'multe-s!....63 MB!)...apoi am instalat un ICS slim (thx XDA forum & Frandroid forum!) si astfel am scapat de lag(intarziere/inertie la o comanda ptr. profani).E uimitor cum un single core( tactat la 1008 MHz) isi face treaba similar c-un multicore(pastrand proportiile ,evident!!!!)...pe parte video cu Adreno 200 nu am probleme (nu-mi plac jocurile!....filmele...ehehe!merg suuuuupppppeeeeerrrrr!!!!)...Retelistica are WiFi b/g/n/ + facilitatea clasica ,deja ,de acces point ad-hoc.Banda de frecvente incepe de la clasicul GSM si se gată la 3G+ .Are NFC !!!Bateria este OK!Ma tine cam 2 zile caci ma avant la net doar cand am wireless in zona(fixisme de 43 de ani!)!Camera foto e doar decenta la 5MPx(ptr.definitie de 800x480 px la un ecran IPS de 4.3' cu Gorilla Glass) ,recunoastere faciala , focus auto/focus manual ,blitz Xe-LED si atat...cine vrea sa aiba telefon cu camera performanta tre'sa-si lege bridge-ul (sau DSLR-ul) de telefon cu banda scotch!Per ansamblu este un terminal corect (si cam atat!)ca si gama ,pret si satisfactie finala!Nu-l puneti ,va rog ,langa S3!...sunt clase total diferite chit ca diagonalele sunt apropiate....si cam atat....pardon si-s surori(Acer-ul e Tw)-Coreea de Sud!!!!!

Per ansamblu ,chit ca ma mai uit cu jiind la S3 sau Acer Cloud-Mobile , eu sunt multumit de LG L7 P700.

Edited by danpin
  • Upvote 1

• Member

NOKIA N8 :> de 1 an... Dar, la urmatorul salariu, imi cumpar un S3 :X Zicea un coleg ca vrea sa achizitioneze un S4... Intrebarea ar fi : "Ce poate samsung sa mai puna pe un S4, ca sa il faca mai bun decat S3???"

Pentru @zzzt23 : Viitorul Samsung Galaxy S4 ce sta sa apara va avea ecran de 5 " , memorie interna de 2 gb , spatiu de stocare de 32 , 64 si 128 gb , placa video mult mai buna si ecran high definition full ( 1920x1080) iar la final , inima va fi motorizata de un quad-core tactat la 2 ghz.

Edited by McNally
  • Upvote 1

Am avut un Samsung Omnia II până acum 2 săptămâni dar mi-a picat Windows-ul de pe el și mi-am luat pe 17.02 un Allview P5 mini, un smartphone mai mult decât accesibil datorită faptului că e produs în România. Deocamdată m-a impresionat într-un mod plăcut :naughty:

• Member

@McNally deci, ar avea doar un ecran putin mai mare, si o placa video mai buna :) Spatiul de stocare de 32/64/128 nu ar fi un mare plus... Exista carduri... 2GB de RAM, avem si pe S3. Ma refer la modelul S3 I9305 LTE.

L.E. Am uitat de procesor :) cred ca ar fi cel mai important aspect... O trecere la Quad de 2ghz

Edited by zzzt23