Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

doresc sa stiu daca pot aduce in tara o arma neletala un pistol (noise gun).daca sint probleme la vama, ce i-mi trebuie ca sa pot introduce legal aceasta arma in Romania.

• Moderator
Publicat

Arma trebuie achiziţionată obligatoriu de la un armurier sau intermediar autorizat. Cu alte cuvinte să ai documente de provenienţă.

Publicat

din norvegia

sint novice 100%.lamureste-ma.daca cumpar arma din magazin(norvegia),cu actul sau chitanta care o am de la cumparare .pot face intrarea la vama ? pentru arma asta la ei nu iti trebuie permis

Publicat

La ei nu, la noi daca foloseste pentru producerea zgomotului cartus cu pulbere iti trebuie permis pentru el si il aduci numai daca ai autorizatie de cumparare emisa de politia romana, daca zgomotul este produs prin alte mijloace electronic, etc il poti aduce linistit ar fi bine sa pui un link cu jucaria pentru sfaturi mai precise.

• 8 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Salut!

Sunt indecis la achizitionarea unui pistol neletal si va rog daca ma puteti ajuta pentru a face cea mai buna alegere. Ma gandesc la un Grand Power T12 10x28 sau Steyr M-A1 10x28. Din cate am citit GP are teava lisa fata de Steyr care ar avea ghinturi. Astept pareri pro si contra de la cei care le au. Va multumesc!

Modificat de adriansanfira
  • Moderator
Publicat
8 minute în urmă, adriansanfira a scris:

Astept pareri pro si contra de la cei care le au.

Ne confunzi, noi avem și purtăm arme de foc letale.

Publicat
8 minute în urmă, Marius a scris:

Ne confunzi, noi avem și purtăm arme de foc letale.

Va multumesc pentru redirectionarea postarii si imi cer scuze 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.