ciprian34 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 buna ziua. va trimit situatia mea-solutionare judecatoria Bicaz: 11/01/2012 Soluţionare Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195 /2002 republicată cu aplic.art 320 indice 1 CPP si art. 74 lit. a,c C.pen şi art. 76 lit. d C.pen condamnă inculpatul GRAMA ILIE CIPRIAN – pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având in sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală , la pedeapsa de 6 luni închisoare . În baza art. 71 C.pen interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a teza a-II-a şi b C.pen pe durata executării pedepsei principale. În baza art. 81 C.pen. şi art. 71 alin 5 C.pen suspendă condiţionat executarea pedepsei principale şi a pedepsei accesorii aplicate inculpatului pe o durată de 2 ani şi 6 luni , termen de încercare stabilit în condiţiile art. 82 C.pen. In baza art. 359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen. a căror nerespectare are ca urmare revocarea suspendării . In baza art. 191 alin.1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 11.01.2012. Va rog sa-mi transmiteti ce-ar trebui sa fac sa-mi redobandesc permisul? Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dune85 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 (edited) Dupa un an de la data la care hotararea a ramas definitiva si irevocabila poti da din nou examen (teoretic si practic, ca oricine care n-are inca permis) pt. redobandirea permisului de conducere. L.E.:acum am observat data hotararii. Din cate stiu, parca nu mai trebuie sa faci scoala de soferi inca o data. Edited February 11, 2013 by Dune85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted February 11, 2013 Moderator Share Posted February 11, 2013 Te poţi prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior dacă a trecut un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Dacă căutai pe forum găseai răspunsuri la întrebare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian34 Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 as dori sa imi mai spuneti daca mai trebuie facuta scoala de soferi.va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
25tess Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 nu trebuie sa mai faci scoala de soferi din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts