Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

ciprian34
 Share

Question

buna ziua. va trimit situatia mea-solutionare judecatoria Bicaz:

11/01/2012

Soluţionare

Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195 /2002 republicată cu aplic.art 320 indice 1 CPP si art. 74 lit. a,c C.pen şi art. 76 lit. d C.pen condamnă inculpatul GRAMA ILIE CIPRIAN – pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având in sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală , la pedeapsa de 6 luni închisoare . În baza art. 71 C.pen interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a teza a-II-a şi b C.pen pe durata executării pedepsei principale. În baza art. 81 C.pen. şi art. 71 alin 5 C.pen suspendă condiţionat executarea pedepsei principale şi a pedepsei accesorii aplicate inculpatului pe o durată de 2 ani şi 6 luni , termen de încercare stabilit în condiţiile art. 82 C.pen. In baza art. 359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen. a căror nerespectare are ca urmare revocarea suspendării . In baza art. 191 alin.1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 11.01.2012.

Va rog sa-mi transmiteti ce-ar trebui sa fac sa-mi redobandesc permisul?

Va multumesc

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Dupa un an de la data la care hotararea a ramas definitiva si irevocabila poti da din nou examen (teoretic si practic, ca oricine care n-are inca permis) pt. redobandirea permisului de conducere.

L.E.:acum am observat data hotararii. Din cate stiu, parca nu mai trebuie sa faci scoala de soferi inca o data.

Edited by Dune85
Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Te poţi prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior dacă a trecut un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Dacă căutai pe forum găseai răspunsuri la întrebare.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.