Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Acum sapte ani am cumparat un autoturism din spania actele de prorietate fiind pe numele meu . acum intorcandu-ma in tara doresc sa-l inmatriculez tot pe acelasi nume ce acte i-mi trebuiesc si care sint pasii pe care trebuie sa-i urmez? multumesc pentru raspuns

Publicat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cumm sa procedez in urmatorul caz:

- vreau sa cumpar o masina adusa din Spania ( masina nu este radiata ...a fost cumparata de acolo ....are actele masinii si actul de vanzare cumparare ( acesta este pe numele lui ).

- ce fac in acest caz ??

Ma gandeam sa fac prima oara : Rar , itp si pe urma sa fac actele de vanzare-cumparare ( ca sa fiu sigur ca nu este furata etc etc...)

dar am inteles ca este o problmea cu radierea ...aici numai stiu...plssss

• 4 ani mai târziu...
Publicat

Salut, am o masina adusa din Spania, masina a fost radiata acolo, dar nu a fost reinmatriculata.

Vreau sa o pun spre vanzare insa nu mai am Permisul de Circulatie al masinii . Echivalentul talonului de inmatriculare. Am o hartie doar cum a fost radiata definitiv.

Se poate inmatricula si la noi in tara fara acel talon? Si daca nu, se mai poate obtine un duplicat sau o dovada ceva de la spanioli avand in vedere ca a fost radiat?

Multumesc anticipat!

• 1 an mai târziu...
Publicat

Am o intrebare, detin un Ford Mondeo 2.5 v6 cu modifacari de caroserie si motor, de serie venea atmosferic acum e turbat, in Spania detin toate proiectele de omologare independente cat si cele de la ITV(TUV), ma intereseaza daca as putea sa inmatriculez masina in Romania sau ar trebui sa fac din nou proiectele si omologari.Si daca este necesar sa le fac din nou, este posibil? 

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara! Am adus o masina din Spania radiata acolo pentru transit comunitar an scos numere rosii am trcut RAR si pentru numerle negre imi spun ca imi lipseste certificatul de inmatriculare dar acolo in Spania am intrebat de atatea ori si imi spun ca odata radiata raman cu permisul de circulatie. Aici in Romania scot numere rosii din 3 in 3 luni si imi spun ca dureaza un an, an si jumatate pana raspunde Spania sa verifice masina. Nu stiu ce sa mai fac pentru ca masina a fost cumparata de noua dar era pe numele sotului meu. Multumesc

• Membru
Publicat

Buna ,pot doar sa-ti spun cum am procedat eu :

Am venit din Spania  avand pe masina nr.spaniole..FHN -2....am facut RAR-ul iar la inmatriculare  am predat actele spaniole, numerele ,si basta.

Banuiesc ca trebuie sa mergi in audienta la DRPCIV . Bafta :good:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Ma numesc Chivu Ioana Alexandra, am cumpărat împreună cu prietenul meu în Spania o mașină și am fost zilele acestea aici și am radiat-o pentru a veni cu ea în tara în România, ași dori sa știu dacă mai pot circula cu aceste numere temporale aici pana plecam și dacă aceste numere au și asigurare inclusa pentru mașină, pentru ca aici asa mi s-a spus! Va rog din suflet sa îmi acordați un răspuns...si ce trebuie sa mai am pentru a circula în siguranță spre România? 

• 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua,

Am cumparat o masina din spania având reședința în Spania , la notar talonul in original mi l-au luat mi sa dat doar o copie si ceva adeverința sa pot circula , masina a fost scoasă de la evidența din spania am document . Intrebarea e cum pot sa o înmatriculez in romania pt ca la serviciul de înmatriculare. I sa cerut neaparat talonul in original , cum fac?

Modificat de 1black1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.