Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare auto cumparat din Spania


vulpoiulpescar

Recommended Posts

Acum sapte ani am cumparat un autoturism din spania actele de prorietate fiind pe numele meu . acum intorcandu-ma in tara doresc sa-l inmatriculez tot pe acelasi nume ce acte i-mi trebuiesc si care sint pasii pe care trebuie sa-i urmez? multumesc pentru raspuns

Link to comment

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cumm sa procedez in urmatorul caz:

- vreau sa cumpar o masina adusa din Spania ( masina nu este radiata ...a fost cumparata de acolo ....are actele masinii si actul de vanzare cumparare ( acesta este pe numele lui ).

- ce fac in acest caz ??

Ma gandeam sa fac prima oara : Rar , itp si pe urma sa fac actele de vanzare-cumparare ( ca sa fiu sigur ca nu este furata etc etc...)

dar am inteles ca este o problmea cu radierea ...aici numai stiu...plssss

Link to comment
  • 4 years later...

Salut, am o masina adusa din Spania, masina a fost radiata acolo, dar nu a fost reinmatriculata.

Vreau sa o pun spre vanzare insa nu mai am Permisul de Circulatie al masinii . Echivalentul talonului de inmatriculare. Am o hartie doar cum a fost radiata definitiv.

Se poate inmatricula si la noi in tara fara acel talon? Si daca nu, se mai poate obtine un duplicat sau o dovada ceva de la spanioli avand in vedere ca a fost radiat?

Multumesc anticipat!

Link to comment
  • 1 year later...

Am o intrebare, detin un Ford Mondeo 2.5 v6 cu modifacari de caroserie si motor, de serie venea atmosferic acum e turbat, in Spania detin toate proiectele de omologare independente cat si cele de la ITV(TUV), ma intereseaza daca as putea sa inmatriculez masina in Romania sau ar trebui sa fac din nou proiectele si omologari.Si daca este necesar sa le fac din nou, este posibil? 

Link to comment
  • 3 months later...

Buna seara! Am adus o masina din Spania radiata acolo pentru transit comunitar an scos numere rosii am trcut RAR si pentru numerle negre imi spun ca imi lipseste certificatul de inmatriculare dar acolo in Spania am intrebat de atatea ori si imi spun ca odata radiata raman cu permisul de circulatie. Aici in Romania scot numere rosii din 3 in 3 luni si imi spun ca dureaza un an, an si jumatate pana raspunde Spania sa verifice masina. Nu stiu ce sa mai fac pentru ca masina a fost cumparata de noua dar era pe numele sotului meu. Multumesc

Link to comment
  • Member

                        Buna ,pot doar sa-ti spun cum am procedat eu :

        Am venit din Spania  avand pe masina nr.spaniole..FHN -2....am facut RAR-ul iar la inmatriculare  am predat actele spaniole, numerele ,si basta.

        Banuiesc ca trebuie sa mergi in audienta la DRPCIV . Bafta :good:

 

Link to comment
  • 1 month later...

Ma numesc Chivu Ioana Alexandra, am cumpărat împreună cu prietenul meu în Spania o mașină și am fost zilele acestea aici și am radiat-o pentru a veni cu ea în tara în România, ași dori sa știu dacă mai pot circula cu aceste numere temporale aici pana plecam și dacă aceste numere au și asigurare inclusa pentru mașină, pentru ca aici asa mi s-a spus! Va rog din suflet sa îmi acordați un răspuns...si ce trebuie sa mai am pentru a circula în siguranță spre România? 

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua,

 

Am cumparat o masina din spania având reședința în Spania , la notar talonul in original mi l-au luat mi sa dat doar o copie si ceva adeverința sa pot circula , masina a fost scoasă de la evidența din spania am document . Intrebarea e cum pot sa o înmatriculez in romania pt ca la serviciul de înmatriculare. I sa cerut neaparat talonul in original , cum fac?

Edited by 1black1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.