intreb si eu ca sa nu mor prost. as vrea sa stiu daca este legal, adica cu autorizare prealabila de la un procuror sa port in timpul serviciului o camera mini, fiind politist de strada. un astfel de model de camera
care sa fie prins de buzunaril camasii si care este o mini-camera nu o camera spion, deci va fi vizibila cetatenilor, cred ca ar fi bun ca sa putem sa demonstram ca nu am facut abuz la o interventie sau ca sa nu mai stam prin instante daca suntem ultragiati sau pur si simplu ca probe pentru o contraventie sau infractiune. as dori daca se poate un raspuns de la o persoana avizata tinand cont ca nu face parte din dotarea care o are in mod normal un politist si care este prevazuta in lege. nu este scumpa si as vrea sa imi cumpar si sa obtin si autorizatie pentru ea
Edited by Cristi Eliminare reclama,integrare demo youtube.
Question
4est
intreb si eu ca sa nu mor prost. as vrea sa stiu daca este legal, adica cu autorizare prealabila de la un procuror sa port in timpul serviciului o camera mini, fiind politist de strada. un astfel de model de camera
care sa fie prins de buzunaril camasii si care este o mini-camera nu o camera spion, deci va fi vizibila cetatenilor, cred ca ar fi bun ca sa putem sa demonstram ca nu am facut abuz la o interventie sau ca sa nu mai stam prin instante daca suntem ultragiati sau pur si simplu ca probe pentru o contraventie sau infractiune. as dori daca se poate un raspuns de la o persoana avizata tinand cont ca nu face parte din dotarea care o are in mod normal un politist si care este prevazuta in lege. nu este scumpa si as vrea sa imi cumpar si sa obtin si autorizatie pentru ea
Edited by CristiEliminare reclama,integrare demo youtube.
Top Posters For This Question
9
4
3
3
Popular Days
Jan 29
13
Feb 7
4
Jan 30
3
Feb 26
2
Top Posters For This Question
4est 9 posts
bozo 4 posts
Marius 3 posts
Cristi 3 posts
Popular Days
Jan 29 2013
13 posts
Feb 7 2013
4 posts
Jan 30 2013
3 posts
Feb 26 2013
2 posts
Popular Posts
4est
scz. t referi daca folosim camere mini la munk? daca la asta te referi o sa le trimit la admin sa le bage pe canalul de youtube direct
4est
bn glumeam cu share-ul imaginilor. era vb daca se aproba folosirea camerei in timpul serviciului, adica la 82 lei (cica 100 cu tot cu curier) decat sa imi iau alti draci mai bine imi iau dracovenia ia
bozo
In primul rand te rog sa renunti la limbajul asta, aici e un forum public, si toata lumea vede cum scrie un politist, cu limbaj de mirc... In al doilea rand ti-am raspuns mai multi ca nu se poate ca
26 answers to this question
Recommended Posts