Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat (modificat)

nu inteleg de ce nu am am acces la sectiunea privata a politistilor....un membru a confirmat ca sunt politist

Modificat de pandy27
  • Apreciez 1
Publicat

cineva de la IPJ Hunedoara?

"Domnisoara" e de la IPJ-HD...de la P.m.HD in schimb.... :hmmmt:

Daca mai sapi ,poate gasesti si p-alti de la IPJ-HD ca s-o gasi careva sa te fericeasca c-o "cruciulita" rosie ,intr-un final. :naughty:

:emo-yessir:

• Membru
Publicat (modificat)

buc. s23 cineva pentru 'micul toba'

Tu parca ai fost sef de clasa cand eram la Slatina, vezi la ca sectia 23 trebuie sa ai coleg pe "Cony", e si user aici pe forum conybila parca are numele.

Ar mai trebuie sa fie si alti colegi promotia 2010 acolo, care au fost si ei la Slatina.

Modificat de DannyBAD
Publicat

Buna ziua!

As dorii acces la sectiunea privata, sunt Insp Suciu Sorin din cadrul I.P.J. Hunedoara, Politia Oras Uricani.

Va rog sa ma sprijiniti in acest demers.

Va multumesc anticipat !

Publicat

Buna tuturor. Lucrez in cadrul I.T.P.F.Sighetu-Marmatiei,S.T.P.F.Satu Mare(I.J.P.F.Satu Mare) si as dori acces la sectiunea privata.Multumesc.

Publicat

Salutare.

Ma poate recunoaste si pe mine cineva din cadrul ipj galati......ionescu viorel ma numesc....sectia 1 rurala.

• Moderator
Publicat

Ai dreptate, de dimineata de la ora 08.35 nu a mai intrat :D

Ia legatura cu el si daca te cunoaste si te recomanda vei obtine accesul :good:

• Apreciez 1
Publicat

Lucrez in cadrul D.G.P.M.B - Brigada Rutiera. Am absolvit Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" - Campina, promotia decembrie 2012. Solicit ajutorul unui coleg pentru acces în aria privată. Multumesc!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

@daniel86

Ia legatura cu un coleg de-al meu, Staicu Emil(e un tip inalt si brunet), e la Brigada Rutiera si el doar ca din mai 2012.

Daca el te confirma, sa ma sune si te ajut eu.

• Membru
Publicat

da am fost la 133, prom 2010 , help coleg s 23 buc....need acces :P

Ce nu ai inteles? Ia legatura cu userul conybila,e coleg cu tine la sectia 23, daca nu poti sa dai de el, da-mi mie un mesaj privat si o rezolvam cumva.

Publicat (modificat)

@Bogdanel

multumesc pentru informatie!

Modificat de daniel86
Publicat

Salut!

Ma ajuta si pe mine careva din Botosani cu o pila? biggrin.gif

si eu astept de la Botosani pe cineva....dar....nimic...

buna....lucrez la IPJ Botosani.....din 1995....ultimii 13 ani la structura de interventie rapida....solicit acces la sectiunea privata...vreun coleg sa ma ajute?

• Moderator
Publicat

De la Botoşani găsesti şi Trimite la fiecare câte un mesaj personal. Baftă!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.