Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare ! un coleg din IPJ DOLJ care sa confirme pentru mine se gaseste ? :D

MUltumesc !

Publicat

am mai facut apeluri. rog colegii de la SV un ajutor pentru a intra pe sectiunea privata

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna Ziua! As dori si eu acces la sectiunea privata. Sunt politist la I.P.J. Buzau - S.R., lucru ce poate fi confirmatde userul ISPY.

• Apreciez 1
Publicat

Buna ziua! Rog acces la sectiunea privata. Mentionez ca sunt politist de frontiera la S.P.F. DETA/ I.T.P.F. TIMISOARA, lucru ce poate fii confirmat de userul Leonidas67. Va multumesc anticipat.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare! Cineva din cadrul itpf iasi pe aici? va rog sa ma ajutati sa obtin acces in zona dedicata politistilor. multumesc anticipat!

• Apreciez 1
Publicat

ce posibilitati ar mai fi de acces in zona dedicata politistilor ?...pt ca vad ca nu se prea inghesuie colegii sa ajute...

• Membru
Publicat

Eu sunt din Iaşi dar din cadrul Poliţiei Române, însă cunosc colegi de-ai tăi.

Eventual ne putem întâlni prin oraş şi discutăm mai multe atunci.

Publicat

Multumesc de intentie insa itpf iasi se intinde de la Botosani pana la Galati si din intamplare eu sunt din Vaslui si lucrez la spf Berezeni, deci departe. Daca stii pe cineva de la pf angajat in 2006 e f probabil sa ma cunosc cu persoana. Oricum multumesc,esti primul care se ofera sa dea o mana de ajutor.

Publicat

Salut. Am fost coleg de clasa la SAPVL Campina cu Bogdanel si as dori sa am acces in sectiunea privata. Multumesc

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Rog un coleg din cadrul IPJ Galati daca poate confirma faptul ca activez in cadrul IPJ. MARAVELA SORIN- OCTAVIAN

• Membru
Publicat

Salutare. Raportat la ceea ce scrie ca elev al SAPVLC, pot primii acces in sectiunea privata ?

• Moderator
Publicat

Citeşte cu răbdare şi acest topic şi te vei convinge că răspunsul este da. Depistează-ţi un coleg şi roagă-l să te ajute. ;)

Publicat (modificat)

Caut si eu un coleg din Harghita in vederea ajutarii mele ,pentru a intra in sectiunea privata.Multumesc..

Modificat de terminator71
  • Apreciez 1
Publicat

Buna seara,

Solicit acces - IPJ Alba, sunt in politie din 2002 si chiar daca viata asta e dura, eu tot nu ma las!

Multumesc!

• Apreciez 1
Publicat

Caut un coleg din cadrul IPJ CARAS SEVERIN

Multumesc anticipat.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Rog colegul de la Resita sa dea mai multe detalii, pentru confirmare.

Multumesc de intelegere.

Publicat

Solicit acces in aria dedicata politistilor - IPJ HARGHITA, sunt in politie din 1992.Va multumesc.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.