Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat

mai am putin si ies la pensie, dar tot nu gasesc pe cineva din Covasna pentru o confirmare.

• Moderator
Publicat

Principala şi cea mai eficientă/sigură modalitate prin care vă puteţi obţine confirmarea este să asociaţi contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu (este vorba de adresa: prenume.nume@jud.politiaromana.ro - adresa de mail cu care vă puteţi conecta de la adresa: webmail.politiaromana.ro, după care postaţi în topicul pentru sprijin, specificând acest lucru. 
ATENŢIE! - Nu trebuie folosită adresa de mail internă de INTRANET (cea folosită pe Intrapol, de genul nume@politia.local) pentru că aceasta din urmă NU FUNCŢIONEAZĂ pe internet. 

Publicat

Salut! lucrez la Sectia 7 DGPMB-si as vrea sa contactez un coleg ptr. confirmare.

Multumesc!

Publicat
On 08.12.2015 at 21:53, Marius a scris:

@bogs

salut. vreau si eu.....garantia unui membru activ din sv pentru autentificare. ma poti ajuta?

Publicat (modificat)

Va salut. UN coleg de la IPJ PRAHOVA pe aici? Un puțin ajutor? :) Negoiță Alexandru. 

Va salut. Vreun coleg de la IPJ PRAHOVA pe aici? Un ajutor pt aria polițiștilor se poate? 

Modificat de doryas
  • Membru
Publicat

Am obținut mail pe Politiaromana. Cum fac sa asociez contul cu acest mail și sa obțin acces în aria privat? 

Publicat

rog si au confirmarea unui coleg din cadrul I.P.J. Suceava

pot obtine si eu o confirmare din partea dvs.??????

nu ma pricep exact ce trebuie sa fac.......padurarusilviuvasile@yahoo.com

• Moderator
Publicat

@raducu2019

Ai contul confirmat, pentru că te-ai înregistrat cu adresa de mail de serviciu de pe domeniu politiaromana.ro, nu mai e nevoie să confirme nimeni pt tine.

• Membru
Publicat

Buna ziua! Am adaugat adresa de email de pe politiaromana.ro. As putea sa primesc o confirmare de membru politist? multumesc.

• Apreciez 1
Publicat

Bună ziua. Este cineva de la Timișoara? Sunt de la IPJ Timis - S3R - Todoran Cosmin, as dori o confirmare ca sunt politist. Multumesc.

Publicat

Salut. Vreun coleg din cadrul IPJ Galați sau IPJ Brăila care ma poate ajuta sa primesc confirmare?  MULȚUMESC! 

Salut. Vreun coleg de la. Ipj Galați sau IPJ Brăila care ma poate ajuta cu confirmare în vederea acceptării în aria privata a polițiștilor. Mulțumesc! 

Publicat

Salut, vreun coleg de la I.P.J. Călărași care mă poate ajuta cu o confirmare?

Mulțumesc!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.