Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Cineva de la IPJ MEHEDINTI pentru confirmare,lucrez la Serv.AESP iar pana de curand am fost sef de post.Multumesc anticipat

Publicat

Buna ziua, lucrez in cadrul I.P.J BACĂU-Sectia 4 Podu Turcului și doresc sa devin ”membru confirmat” pentru a putea descărca cateva fisere. Astept un raspuns. Multumesc.

Publicat (modificat)

Buna seara! Am asociat adresa de e-mail. Doresc confirmare.

Modificat de ormenisan
  • Moderator
Publicat
acum o oră, ormenisan a scris:

Buna seara! Am asociat adresa de e-mail. Doresc confirmare.

Adresa de mail nu este corectă. 

• Moderator
Publicat

@ovidiulungu nu trebuie să posteazi (ataşezi) aici adresa de mail, ci trebuie să o asociezi contului tău de membru. Asta înseamnă să schimbi adresa de mail cu care ţi-ai creat contul cu adresa de mail de serviciu. Acest lucru îl poţi face numai tu, mergând la setări. După ce vei schimba adresa de mail, va trebui să confirmi că adresa de mail îţi aparţine. Softul forumului va trimite un mail la adresa cea nouă (de serviciu), iar acel mail conţine un link. Trebuie să intri în mail şi să accesezi acel link, în felul acesta dovedeşti că adresa de mail îţi aparţine.

Publicat

andreeaelena,te rog sa confirmi si pentru mine,lucrez la Serv.AESP iar in luna decembrie am fost si la o actiune impreuna dar in echipe diferite(petarde si tigari).De asemenea am fost si in grupul europol dar eu m-am retras intrucat am schimbat sindicatul.

• Membru
Publicat
On 10/19/2010 at 5:32 PM, Administrator said:

Buna ziua, un coleg de la IPJ Hunedoara sau de pe grupul de whats app  "RO Auto & PC STRAINE", va rog cotactati-ma in privat pentru a ma ajuta cu validarea pentru accesul in aria dedicata politistilor. Multumesc!

Publicat

Buna ziua. Cineva de la IPJ Arges pe aici? As avea si eu nevoie de confirmare pentru a descarca niste fisiere.Va multumesc!

Publicat

Buna seara. Vreun coleg de la IPJ Botosani, pe aici pe forum ? Multumesc si o seara buna !

Publicat

Buna ziua,ma numesc Ciobanu Maria,as vrea si eu,daca se poate acces,nu fac parte din politie,dar doresc sa ma inscriu la un examen din sursa externa...daca poate sa imi dea cineva acces la fisierele cu grile...va multumesc

Publicat (modificat)

Solicit confirmare polițist.

Modificat de Farcasmar
  • Membru
Publicat

Cand se posteaza mesajele in acest topic? Intreb deoarece ieri  un coleg a cerut acceptul de a fi confirmat ca fiind politist dar mesajul sau nu este vizibil inca!

• Îmi place 1
Publicat (modificat)

Solicit o confirmare polițist 

Modificat de Farcasmar
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.