Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Un coleg de la Politia de Frontiera care ma poate ajuta?

Modificat de Ceaus
Publicat (modificat)

De la IPJ Bihor este cineva? Lucrez la P.P.Popesti. As vrea confirmare, va rog!

Modificat de crisanadriana82
Publicat (modificat)

Bucuresti, Sectia 1. Ma poate confirma si pe mine cineva, va rog? 

Modificat de Radu4
Publicat

Va salut! De la IPJ Timis, Serviciul Rutier -Sistematizare. Ma poate ajuta cineva pentru confirmare? Multumesc!

• Membru
Publicat

Buna seara, cineva de la Ipj Mures ma poate ajuta cu confirmarea. Multumesc, Rugina Nicolae.

Publicat (modificat)

Salut ! Numele meu este (nume şi prenume eliminate) si lucrez la SPCRPCIV Dolj. Ma poate ajuta cineva pentru confirmare ? Va multumesc !

Modificat de Catalin
Publicat (modificat)

Salut! Cineva de la IPJ Buzău poate ajuta pentru o confirmare!? Vă mulțumesc!

Cîrcei Nicolae

Modificat de Nike
  • Apreciez 1
Publicat

Salut! 

Cineva de la IPJ Buzău mă poate ajuta pentru o confirmare? 

Vă mulțumesc!

Publicat

Salut! Caut coleg/colega de la Ipj Argeș care să confirme pt mine. Seceleanu Cristina de la Pol Mioveni. Merci! 

Publicat (modificat)

Rog un coleg din Buzau sa ma confirme ca polițist. Multumesc anticipat!

Modificat de Cr33d11
Greseala de ortografie
Publicat (modificat)

Rog un coleg de la IPJ AB sa ma confirme ca Politist!!! Multumesc

Modificat de Manta
Publicat

Buna dimineata! Alina Coman, ma poti confirma si pe mine, te rog!

• Apreciez 1
Publicat

buna ziua.

il confirm pe utilizatorul cobog ca fiind colegul meu din cadrul ipj galati/p.p.Frumusita

Publicat

Buna dimi! Sunt Florin Ormenisan de la Politia Mun. Pitesti - I.C. Ma poate confirma cineva si pe mine?

Publicat (modificat)

Sunt student în anul 1 în cadrul Academiei de Poliție "A. I. Cuza" București. Mă poate confirma cineva ?

Sunt student în anul 1 în cadrul Academiei de Poliție "A. I. Cuza" București. Mă poate confirma cineva ?

Modificat de alinbotas94
Publicat

Buna dimi din nou! Constat ca putini politisti din Arges au acces in aria privata! Mai exista alta metoda de a fi primit, alta decat cea potrivit careia te-ar recunoaste vreun coleg?

• Moderator
Publicat

Există, pentru că principala şi cea mai eficientă/sigură modalitate prin care vă puteţi obţine confirmarea este să asociaţi contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu (este vorba de adresa: prenume.nume@jud.politiaromana.ro - adresa de mail cu care vă conectaţi în webmail.politiaromana.ro, după care postaţi în acest topic, specificând acest lucru. ATENŢIE! - Nu trebuie folosită adresa de Intrapol, cea de genul nume@politia.local pentru că aceasta din urmă NU FUNCŢIONEAZĂ pe internet. 

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.