Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Bună ziua. Solicit sprijin colegilor din IPJ Bistrița-Năsăud pentru confirmare. Mulțumesc anticipat! 

• Apreciez 1
Publicat

Un coleg de la ITPF Iași care mă cunoaște și mă poate confirma.Lucrez la SPF Foltești.Mersi.

Publicat

Salut de la i.p.j. buzau ...+ danpin daca ma poate ajuta... Cazan Adrian... ms anticipat

• Apreciez 1
Publicat

Sa traiti!

Sunt Agent de politie Ilies Daniel Gheorghe din cadrul IPJ Satu Mare,Sectia 6,PPC Santau, un coleg de la IPJ Satu Mare care poate confirma pentru mine?Multumesc anticipat.

Publicat

Va salut!

Un coleg din cadrul SPF Braila/STPF Galati sau de pe forum intranet IGPF care este membru si aici ma poate ajuta cu o confirmare va rog?

Multumesc anticipat!

Publicat

Salut! Vreun coleg de la Sectia 2 - Constanta care ma poate confirma? (sunt elev in practica).

Multumesc!

Publicat

Buna ziua, caut coleg din cadrul IPJ Bacau sa ma poată ajuta și pe mine cu o confirmare. Mulțumesc 

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Petre George ma numesc. Cineva de la IPJ Prahova pt confirmarea calității de polițist? Am asociat și mailul de politiaromana.ro.

• Apreciez 1
Publicat

Salutare.Un coleg de la IPJ TELEORMAN care ma poate ajuta cu o recunoastere pentru un acces la sectiunea privata politisti.Udroiu Daniel ma numesc , sunt agent sef adjunct la Serviciul Rutier Teleorman BDNE.Multumesc anticipat.

Publicat

Salutare, mă numesc Nițescu Florin-Mihai,  F.R. Aninoasa. Un coleg de la IPJ Hunedoara pentru confirmarea calității de polițist?. Mulșumesc.

• Membru
Publicat

Rog confirmare pentru Id-ul horobila. Sunt criminalist la IPJ Bistrița-Năsăud. Mulțumesc! 

Publicat

buna seara

sunt agent Cherechean Adrian din IPJ Arad - Biroul Rutier

am vorbit cu Viorel din IPJ Arad - PP Ghiroc si poate confirma pentru mine

multumesc

• Membru
Publicat

Un coleg de la IPJ Arad care să mă valideze? Malita Octavian- Sectia 1 Vlaicu. Multumesc!

Publicat

Bună! Sunt elev Spătaru și desfășor stagiul de practică la IPJ Vrancea, SPR9 Odobești. Un coleg care mă poate confirma? Mulțumesc!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.