Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

e cineva de la Suceava, multumesc anticipat vreunui coleg ce ma poate ajuta pentru a intra pe privat

Publicat

Xtrem verifica si Member Map. Acolo se afla deja un coleg de la Hunedoara ere411413. Ia legatura cu el pe PM si spune unde lucrezi astfel te poate recomanda pentru acces la aria privata. :emo-yessir:

Publicat

Va salut.

Am intrat si eu anul acesta la Academia de Politie-arma Politie de Frontiera.Cum pot avea acces la sesiunea dedicata?

Multumesc

Publicat

sunt nou p-aici, as vrea sa am si eu acces la sectiunea noastra, a politistilor, nu cunosc pe nimeni de pe forum, lucrez la IPJ Covasna

Publicat (modificat)

Salutare, as dori sa am acces in sectiunea privata adresata politistilor.

Sunt elev in promotia 2011 la scoala de agenti de politie, colega cu bogdanel.

Multumesc.

Modificat de Nicoleta
Publicat

Va salut. Fac parte din promotia 2011 si nu am reusit sa intru in sectiunea privata. Am intrat la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan' Cluj.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua. As dori si eu acces in sectiunea privata a politistilor. Sunt elev in promotia 2012 SAPVLC, din Tg. Mures, momentan sunt in practica dar din pacate nu cunosc pe nimeni din IPJ care sa garantaze pt mine sau sa ma cunoasca personal ( cel putin dupa ID nu cunosc). AS dori ca cineva sa ma indrepte in directia cea buna pt a avea acces. Multumesc

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

sunt eleva a Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina, promotia 2011, clasa 236...ma ajuta si pe mine cineva??? mc anticipat

diriginte insp. Stoica George

Publicat

Salutare, as dori sa am acces in sectiunea privata adresata politistilor.

Sunt elev in promotia 2011 la scoala de agenti de politie, colega cu bogdanel.

Multumesc.

buna, sunt colega de camera cu colega ta, Blanariu Mariana. ma ajuti si pe mine cu accesul in aria privata? ms

Publicat

Ma poate ajuta si pe mine un coleg din cadrul Politiei Municipiului Tirgu Mures ?

Sunt elev al Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, promotia 2012.

Momentan sunt in practica , tutore A.S. Serban

• 1 lună mai târziu...
Publicat

rog acces in aria privata.....sunt elev promotiei 2011+6 +6...... + n

Publicat

salut! va rog dati si mie acces pt ID "xbyt" . Sunt agent sef I.P.J Vaslui, Sectia rurala nr 7 Banca,la fostul pp Vutcanisunt

Publicat

As dori acces in aria privata , am id-ul cip68rush si sunt politist in cadrul I.P.J. Galati la Politia Municipiului Galati - Sectia 3 (cartier Dunarea , a nu se confunda cu Sectia 3 Politie Rurala Liesti). Daca este vreun coleg din Galati rog sa ma ajute la identificare.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.