Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Un coleg de la Ipj Cluj sau din promotia Campina 2003, batalionul 6, diriginte dl. Balaban, ma poate ajuta pt confirmare?va multumesc!

Publicat (modificat)

Salut!

Un coleg de la IPJ Galati poate confirma și pentru mine. Sunt nou încadrat și lucrez în cadrul Secției 2. 

Modificat de Crismp
Publicat

Buna, caut și eu un coleg din sectorul 5 Politie care sa confirme pentru mine, mulțumesc 

Publicat (modificat)

Salut, de la IPJ Buzau, ma puteti ajuta? Multumesc!

Modificat de cosminstanciu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

@cosminstanciu, atat de mult te-a interesat sa imi dai mai multe date despre tine, ca a trecut mai mult de o saptamana si nimic... Sau esti si tu vreun pui de local ?

Publicat

Bună, numele meu este Gyerkes Cătălin Alexandru, lucrez în cadrul Secției nr.10, IPJ Tîrgu-Mureș, un coleg care mă poate ajuta cu confirmarea? Cu stimă!

Publicat (modificat)

Cineva din Neamt? lucrez la IPJ Neamt - Dispecerat 112

Modificat de alexandracrusitu28
Publicat

Va salut ,  solicit ajutorul unui coleg pentru confirmarea calitatii . Precizez ca imi desfasor activitatea la B.O.P. , Sectia 18, D.G.P.M.B.

Publicat

Salut! Mă poate ajuta cineva cu confirmarea? Sunt promoție iulie 2018 Academie, Dumitru Teodor. Mulțumesc! 

Publicat

Salutare colegi.

Se poate o confirmare de la ipj galati?

Sunt Ionescu Viorel-S1R-P.P.Scinteiesti.

Multumesc

Publicat

Vă salut colegi.

De la ipj bn vreun coleg care ma poate ajuta cu confirmarea, mulțumesc.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.