Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Rog confirmare, un coleg care lucreaza la Buzau.

Modificat de danpin
Publicat

Am fost confirmat de un coleg si nu s-a intamplat nimic, deocamdata. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a finaliza aceasta confirmare?

Publicat

Buna seara! Un coleg de la I.P.J. Salaj ma poate ajuta sa accesez aria dedicata politistilor? Multumesc! Adina Boboi. 

Publicat

@Zalischi, poți avea acces în aria privata dacă te confirma, ca elev al scolii de politie, un elev sau un polițist confirmat pe acest site.

Te sfătuiesc sa citești Regulamentul acestei comunități.

• Membru
Publicat

Vă salut.

Un coleg din cadrul I.P.J. Constanța dacă mă poate ajuta cu o confirmare. Radu Costin - BIC Ct.

• Membru
Publicat (modificat)

Cineva de la Dgpmb sectia 17,18,19 sau 24 mă poate ajuta cu confirmarea? Precizez că eu lucrez la secția 18 politie.

mulțumesc

Modificat de Marialiana
Recunoaștere
Publicat (modificat)

Buna ziua ! Caut si eu un coleg din cadrul I.P.J Mehedinti care sa certifice faptul ca suntem colegi , numele meu este Nicolicea Andreea si lucrez la Politia mun. Dr . Tr . Severin - B. O . P - compartimentul proximitate ! Va multumesc anticipat ! 

Modificat de andreeaelena
Publicat

Multumesc Sache!In cazul acesta poate este vreun coleg de la scoala care are contul confirmat si ma poate ajuta si pe mine!Functioneaza metoda asta?Adica a ajutat cineva pe cineva pana acum?

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.