Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Salutare! Sunt elev la SAPLVC promotia noiembrie 2018, avand niste documente ce confirma asta. Pot obtine acces la aria destinata politistilor? 

Publicat

Buna. Ma numesc Pop Sergiu...de la pol. mun. Cluj-Napoca....este vreun coleg sa ma poata recomanda?

Publicat (modificat)

Bună ziua!

Am nevoie de ajutor pt a accesa aria privata a politistilor.Ma numesc  ClaudiuB si lucrez la IPJ Vrancea,Biroul de Ordine Publica.

Modificat de CLAUDIU1978
Publicat

Cineva de la IPJ BH dacă poate confirma! Ms..

Solicit acces in sectiunea privată. Lucrez in cadrul Pol. Mun. Oradea

• Moderator
Publicat

Da, daca esti elev la o scoala de agenti de politie sau politie de frontiera si te poate confirma un membru care are deja acces in aria privata.

Publicat

Lucrez în cadrul I.P.J. Botoșani - Secția 9 Poliție Rurală Vlasinesti - Postul de Poliție Comunal Mitoc
Solicit confirmarea pentru acces în secțiunea privată a forumului

• Apreciez 1
Publicat

Caut coleg din cadrul IPJ Botosani care sa  ma ajute cu o confirmare pentru accesul in aria dedicata politistilor. Multumesc anticipat !

Publicat

Am devenit in aceasta sesiune elev al S.P.A.P.F. Avram Iancu Oradea. As dori accesul la aceasta sectiune, dar nu stiu pe cineva ce are cont aici si ma poate confirma. Mai multi membri ai familiei mele sunt politisti de frontiera, dar nu au cont, cum ziceam. Ce pot face in situatia de faza? Pot atasa lista cu persoanele admise + documente de identificare?

Publicat

Cineva de la IPJ BH dacă poate confirma! Merci:)

• Membru
Publicat

Salut ! Este cineva de la Politia Sectorului 5 ? Eu lucrez la SICE si am nevoie de acces in sectiunea privata pentru download. Multumesc !

• Membru
Publicat
On 9/15/2018 at 2:43 AM, BogdanH said:

Cineva de la IPJ BH dacă poate confirma! Merci:)

Confirm ! BogdanH este coleg cu mine la BR. Oradea !

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.