Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Lucian Braicu sunt, din Gorj, Bogdanel poate confirma pentru mine, sau altcineva din Gorj! 

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna seara .Sunt Iulia de la IPJ Arges. Lucrez in MAI din 1993.Pe Forum eram july2009m.Presupun ca ma cunosc multi din IPJ Arges si chiar din tara.

Pe facebook sunt Iuliana Maieron.Doresc sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor.Va multumesc.

2zxDa-7cL2Y-1.jpg

Publicat

Ești polițista sau personal contractual? Eu nu te știu, deși sunt de ani buni polițist.

Publicat

Buna seara! Lucrez la IPJ Bihor si as dori sa accesez sectiunea privată a polițiștilor. Poate confirma cineva statutul meu de polițist? Mulțumesc anticipat!

O confirmare pentru mine? IPJ Bihor...

• Membru
Publicat

Buna ziua! As vrea sa am acces la sectiunea privata dedicata politistilor. Lucrez la Biroul de Analiza a Informatiilor Maramures de 12 ani. E cineva de la IPJ Maramures sau de la structurile de analiza a informatiilor din tara care poate sa ma ajute cu o confirmare? Multumesc

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@ramonaMM, acum ai acces, pentru că ai asociat contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu. :good: 

Publicat

DA, sunt personal contractual la IPJ Arges SICE din 1993. Ma puteti verifica Iuliana Maieron ma numesc.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua! Student la Academie..cum pot obtine accesul la sectiunea privata?

Publicat

Solicit acces in aria dedicata politistilor.

IPJ Harghita. Un coleg care poate sa confirme?

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Un coleg din I.P.J Buzău pt.confirmare vă rog?

Marian Negoita

• Apreciez 1
Publicat

Cineva din Ialomița, să-mi confirme calitatea?lucrez la poliția Fetești- Ordine Publică!Dobrică George

Publicat

Solicit acces in aria dedicata politistilor.

I.P.J. Caras-Severin. Un coleg care poate sa confirme ?

Publicat

Buna seara .Sunt Iulia de la IPJ Arges. Lucrez in MAI din 1993.Pe Forum eram july2009m.Presupun ca ma cunosc multi din IPJ Arges si chiar din tara.

Pe facebook sunt Iuliana Maieron.Doresc sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor.La serviciu am chirila_niculina_ag@politia.local.Va multumesc

Publicat (modificat)

Buna seara! Un coleg de la Politia Sector 6-DGPMB sau Sectiile 20, 21, 22 sau 25 care ma poate ajuta cu o recomndare? 

Modificat de nRomrc
Greseala de redactare
Publicat (modificat)

Solicit apobare politist sos covasna

Modificat de Anao
  • Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Student la Academia de Poliție, arma Poliție de Frontieră, solicit acces.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bună ziua,

Sunt polițist în cadrul DRPCIV București. Sunt și student la Academia de Poliție, forma de învățământ ID.

Cum aș putea să am acces? 

Cu stimă,

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.