Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Moderator
Publicat
On 04.09.2017 at 19:26, StoicaAdriana84 a scris:

Buna seara! Caut un coleg de la IPJ BUZĂU.  Mulțumesc anticipat! 

Ai mesaj 

Publicat

Buna ziua, as dori si eu acces in aria dedicata politistilor.Ma numesc Milici Sasa si activez in cadrul IPJ Timis, Politia Municipiului Timisoara, Sectia 4 Urbana, SOP. Daca este un coleg care poate sa confirme, va rog.

Multumesc !

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bogdanel, sunt agent de poliţie, promoţia 2015, repartizat în cadrul IPJ Iaşi, Postul de poliţie Româneşti. Mă poţi ajuta să intru în aria dedicată poliţiştilor ?  Mulţumesc!

• Membru
Publicat

Salut, am configurat contul cu adresa de politia romana. Solicit acces în aria privată, mulțumesc.

• Membru
Publicat

Din IPJ Covasna.. putin ajutor va rog. Multumesc ! (Olaru Cristian), am mai postat in 17 iulie, chiar nu este nimeni din Covasna ?? 

Publicat

Este și el începător, nu știe. Nutu, fratele lui Sile?

Nutu, poate ne spui la ce ipj lucrezi sau configurează-ți contul cu adresa de e-mail poliția romană, dacă vrei acces in aria privată.

Publicat

Cumettre, vezi ca ai greșit topic-ul, pentru ca nu aici se fac confirmările.

Publicat

Cunoaste cieva un coleg care lucreaza la Politia Capitalei sau la Brigada Rutiera Bucuresti sa garanteze si pentru mine?

• Membru
Publicat

Solicit acces în aria dedicată polițiștilor, menționez că am contul făcut pe adresa de "@politiaromana.ro". Mulțumesc anticipat!

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.