Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Confirm identitatea acestui utilizator. Lucrează la Biroul Permise Botosani.

Publicat

Bună, și eu am nevoie de ajutor pt a accesa aria privata. Sunt promotia decembrie 2015, Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca. Repartizată din 17.07.2017 in cadrul IPJ Neamt. Multumesc anticipat!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Din IPJ Covasna.. putin ajutor va rog. Multumesc ! (Olaru Cristian)

Publicat (modificat)

Salutare dragi colegi !  Cineva de la IPJ Hunedoara ?

Spoiler

Valea Jiului ?

Modificat de adychioran
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

este cineva din IPJ CLUJ? as dori o confirmare pentru rubrica special destinata politistilor

• Membru
Publicat (modificat)

Rog un coleg din cadrul I.P.J Brasov, să îmi trimită un mesaj personal pentru a putea obține accesul în aria dedicată polițiștilor a acestui forum. Mulțumesc frumos.

Modificat de Cosi
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Am postat si dincolo, doream sa ii acordati acces lui herixon 88 pe aria privata.

Scuze ca am incurcat topicul!

Modificat de Diana1Diana
eroare topic
Publicat

Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu o confirmare de cont? Zoican Evelin BR Campulung Arges

• Membru
Publicat

buna ziua!

Aştept un mesaj personal de la un coleg din cardrul I.P.J. CLUJ.

Mulţumesc anticipat.

• Membru
Publicat

Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva cu o confirmare de cont ? Varga Sergiu - Sectia 6 Politie Rurala Orastie - PP Orastioara de Sus . Va multumesc !

• Membru
Publicat

Bună dimineața tuturor. Poate vreun moderator sa îmi acorde acces în aria privata?

• Membru
Publicat (modificat)

Nu știu dacă găsesc vreun coleg aici. Am schimbat adresa de email cu cea de serviciu. Parcă ăsta este criteriul principal prin care faci dovada ca ești polițist, nu? Sau ne trebuie recomandări?  

Modificat de nicupasare
  • Apreciez 2
Publicat

Un coleg de la ipj olt? Sunt de la visina de la sectie...am nevoie de subiectele de anul trecut ...

Publicat (modificat)

Rog un coleg din cadrul I.P.J. Galati să îmi trimită un mesaj personal pentru a putea obține accesul în aria dedicată polițiștilor a acestui forum. Mulțumesc frumos.

Modificat de Lucians
Publicat

Caut un coleg din cadrul IPJ Bacău, mă numesc Fodor Răzvan si lucrez la Poliția orașului Comănești

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.