Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Multumesc, bogdanel, nu ma asteptam sa primesc atat de repede! Numai bine!

Publicat

Caut un coleg din cadrul I.G.P.F.- P.P.F.Aeroportuare, care sa-mi faciliteze accesul in sectiunea privata.Eu sunt din Targu Mures.

Publicat

Caut un coleg din cadrul IJPF Vaslui. MULTUMESC ANTICIPAT :emo-yessir:

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Vreau si eu acces in sectiunea privata.... ceva elevi de la campina, promotia 2012 care au acces cum pot gasi ?

Publicat

Salutare, vreau si eu sa am acces in sectiunea privata adresata politistilor.

Sunt elev in promotia 2011 la scoala de agenti de politie.

Multumesc.

Publicat (modificat)

Mari tot esti coleg de ... cu bogdanel .

Roaga-l pe el frumos sa te recomande la Administrator si se rezolva .El are acces in aria privata .

Modificat de Eduard
Publicat (modificat)

Ia legatura cu cristm si amalia3555 stiu ca sunt de la IPJ Timis. Verifica si Member Map.

Modificat de copman
Publicat (modificat)

Sacalul de ce nu verifici Member Map? Vad ca deja ti-ai punctat locatia. Nu l-ai vazut pe colegul voaidas acolo? Trimite-i un mesaj personal.

Modificat de copman
  • Membru
Publicat

Pot primi si eu acces in aria privata ? Sunt elev la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campinia - promotia 2012.

Va multumesc!

Publicat

allyyys25 , te rog sa intervii si pentru mine sa intru pe "sectiunea privata a politistilor" Lucrez la pol. mun. BT, proximitate.

Publicat

Ma numesc Feraru Romeo,sunt din Galati sunt politist in cadrul I.J.P.F.Galati.As vrea sa stiu daca ma cunoaste careva deoarece as dori sa pot avea acces la forumul politistilor la sectiunea politistilor.Va multumesc.

• Administrator
Publicat

Pentru a obtine accesul acolo trebuie sa ne asiguram ca esti politist. Citeste te rog cu atentie aici:

Iar daca nu ai gasit aici pe forum un coleg ce are deja acces si care sa te ajute, te rog trimite-mi un mesaj privat in care sa-mi spui cateva date generale despre tine, astfel incat sa ma conving ca esti politist (numele, scoala absolvita, experineta profesionala etc). Nu ma intereseaza date cu caracter personal (data nasterii, cod numeric, etc), deci nu-mi trimite astfel de date.

Numai bine.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.