Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

va salut. Andrei sunt, de IPJ CS, Politia Anina, Investigatii criminale, solicit acces in sectiunea privata a politistilor. Multumesc.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Coleg pol de frontiera prom.,2000. Oricum nu pti sa spui adevarul dar macar mai barfim.

Publicat

Sa traiti, sunt Vali din cadrul Pol.Mun.Onesti biroul OP. si rog un coleg sa-mi ofere sprijin pentu acces in sectiunea privata a politistilor.Multumesc.

Publicat

Buna ziua.

Lucrez la BPA A2 Bucuresti-Constanta. Ma poate ajuta cineva cu inscrierea in sectiunea privata?

• Membru
Publicat

Un coleg de la IPJ Botosani care ar putea să mă confirme și pe mine, vă rog? (Cucu Ionut - Dispecerat 112).

Publicat

Salutare as dori sa am si eu acces la secțiunea privata adresata polițiștilor. Lucrez in cadrul IPJ Brasov la Sectia 3 poliție si ma numesc Costin Marian as aprecia f tare daca un membru m-ar recomanda

• Moderator
Publicat

Încercaţi să căutaţi singuri în acest topic membrii din zona voastră, folosind ca termen de căutare denumirea judeţului.
După afişarea rezultatelor identificaţi şi contactaţi prin intermediul mesageriei personale membrii care au + roşu sub avatar. Doar aceştia au acces şi vă pot recunoaşte. Din păcate, mulţi dintre ei nu urmăresc acest topic şi nu se implică să-şi ajute colegii.

Mai jos aveţi un exemplu. În timp ce vă aflaţi în acest topic "Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor" aveţi posibilitatea să efectuaţi o căutare introducând cuvântul-cheie în caseta de căutare rapidă aflată în dreapta sus a paginii, iar după ce selectaţi opţiunea "În acest topic" efectuaţi căutarea.

cautare-topic.gif

Baftă!

• Apreciez 1
Publicat

Cineva din Braila care mi-ar putea permite accesul in arua privata...? Lucrez in cadrul B.I.C. - Politia Mun Braila

Publicat

Din IPJ Neamt.. putin ajutor va rog. Multumesc !

Publicat

Bună, cine poate să imi ofere acces la aria privata, sunt promotia 2011 (mai 2012), clasa 209, diriginte Nita Dorel. Mulțumesc! 

Publicat (modificat)

Bună, și eu am nevoie de ajutor pt a accesa aria privata. Sunt promotia decembrie 2012, clasa 204, diriginte Bonciu Laurentiu. Lucrez in cadrul IPJ VRANCEA-P.P.SIHLEA. Multumesc anticipat!

Modificat de MadalinaT
Publicat

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine un coleg de la IPJ Satu Mare, numele meu este Badita Maria si lucrez la Sectia 8 Gherta Mica. Multumesc!

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.