Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Elev anul II SAPVLC,cineva de acolo sau de la IPJ MM poate sa confirme?

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va salut stimati colegi. Ma poate ajuta cineva din cadrul IPJ Dolj pentru acces în aria privata? Eventual domnul Elvis Macesanu :emo-yessir:  Lucrez la P.P. Lipovu. Va multumesc! 

• Membru
Publicat

Rog confirmare pentru acces in sectiunea privata, dedicata politistilor. Lucrez in cadrul S3 Politie Cluj-Napoca.

Publicat

Buna ziua! Rog confirmare pentru acces in sectiunea privata, un coleg de la Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar" Campina! Multumesc!

Publicat

Un coleg bine intentionat de la IPJ Alba care sa ma ajute sa dobandesc acces la sectiunea privata?

• Membru
Publicat

caut pe cineva de la IPJ Galati care sa ma ajute sa intru pe sectiunea privata.

Multumesc anticipat.

Publicat

Va salut. Rog confirmare pentru acces in sectiunea privata, dedicata politistilor. Lucrez in cadrul I.P.J. Cluj

Publicat

Este cineva din I.P.J ALBA, care ma poate ajuta cu o confirmare? :D

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va salut colegii. Nu am reusit sa gasesc pe nimeni de la IPJ CS care sa raspunda. SUnt promotia MAI 2012 Campina. Clasa 240. Daca e cineva care ma poate ajuta pentru acces va rog :emo-yessir: . Va pot reda povestile unora dintre ofiterii profesori de acolo cum salvau ei omenirea sa va confirm ca sunt politist :lol: altfel nu stiu...

Publicat (modificat)

Buna ziua. Un coleg din cadrul I.T.P.F. Iasi (S.P.F. Tutora) pentru confirmare? Numele meu este Ciobanasu Andrei Lucian. Multumesc.

Modificat de Border
Publicat (modificat)

Buna ziua!Lucrez la IPJ Arges(Postul de politie Bradulet)- Numele şi prenumele au fost şterse. Te rog nu-ţi mai posta numele aici

Am si eu nevoie de un coleg din Arges sau alt judet care ma cunoaste pentru o confirmare.

Multumesc!

Modificat de Catalin
Publicat

Vă salut!

Am lucrat in D.G.P.M.B. -Secția 24 până in decembrie 2013, iar până in prezent in cadrul I.P.J. Botoșani - P.P. Prăjeni. 

Un ajutor pentru acces în aria privată? 

P.s.: Am probleme la logarea cu contul vechi.

P.s.2: Contul vechi cred că era Pityku1:shock:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.