Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut. H Daniel de la sectia 3 politie brasov sunt. Doresc si eu accesul in sectiunea privată. 

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Doresc acces în aria privata, lucrez la ipj bacau, serviciul rutier. Cu respect

• Apreciez 2
Publicat

Vestemeanu Roxana  ma poți confirma și pe mine? Sunt Alex Ionascu de la Ipj Sibiu

Publicat

Buna !   Ma numesc Alin si imi desfasor activitatea in cadrul I.P.J Iasi.  Gasesc sprijin din partea unui coleg din cadrul aceluiasi inspectorat? pentru acces in aria dedicata politistilor.    Va multumesc !

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare, stimati colegi! Vazand ca dupa o luna si jumatate in acest topic nu a intrat (sau nu a binevoit sa raspunda solicitarii) niciun coleg de la I.P.J. Galati, reformulez: exista vreun absolvent al S.A.P.V.L.C. promotia 2006 sau vreun angajat al I.P.J. GL. pentru confirmare? 

Publicat

Salutare stimati colegi !  Am si eu nevoie de acces pentru a descarca niste documente. Daca este cineva de la DGPMB, Sectiile 14,15,16 si 26, sau din DGPMB, rog sa confirme sau un Admin sa acorde acces. Sandu Marinel este numele meu si lucrez la Sectia 14, promotia august 2010. Va multumesc

Publicat

Este cineva sau cunoasteti pe cineva din DGPMB, Brigada Rutiera, care sa garanteze pentru mine si sa ma ajute sa obtin acces in aria privata? Multumesc!

• Membru
Publicat

Buna. As vrea si eu acces la sectiunea privata. M.am inscris pe forum cu adresa de mail de politie. Multumesc

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Buna ziua , as vrea si eu acces la sectiunea privata . Lucrez la IPJ Ilfov , ma poate confirma Cyuly900. Multumesc .

Modificat de Denis81
Publicat

Buna! Sunt promotia decembrie 2009, lucrez in cadruL IPJ Gorj  si doresc acces in aria privata. Multumesc anticipat

Publicat

Buna ziua! Absolvent Academia de Politie, promotia 2009-2012, angajat la IPJ Cluj, caut coleg pentru accesul în aria dedicată politistilor. Multumesc anticipat.

• Membru
Publicat

Buna seara! As dori si ei acces in sectiunea privata a politistilor...m.am înregistrat folosind adresa de e.mail de la pct. 1...mulțumesc!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Buna seara!Este pe forum vreun student al Academiei de Politie care ar putea confirma pentru mine?

Modificat de Epsilon
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.