Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat (modificat)
On 19.10.2010 at 17:32, Administrator a scris:

În acest topic membri care doresc să obţină accesul în Secţiunea privată a poliţiştilor pot posta o solicitare pentru membri ce au deja acces acolo şi care îi pot ajuta confirmând ulterior că sunt poliţişti.

Mai exact, un membru care este poliţist va posta aici o solicitare de genul:

Aştept un mesaj personal de la un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc) sau Caut un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc)
Mulţumesc anticipat.

Atenţie:

Nu uitaţi ca discuţia să o continuaţi numai în privat şi nu aici în public, cu ajutorul mesajelor personale, întrucât nu trebuiesc postate aici date personale.

Iar după ce luaţi legătura cu un coleg care are deja acces în aria privată (sunt membri ce au pe profil un + şi pictograma politisti.gif, sub avatar) şi se va asigura că vă cunoaşte personal şi sunteţi poliţist/ă, acesta va confirma pentru dvs. în topicul dedicat aflat în Secţiunea privata a poliţiştilor.

salut

un coleg de la Garda de Coasta pe aici?

Eu sunt incadrat la SPF Ostrov

[Nume şi prenume eliminate.]

multumesc

Modificat de Catalin
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua! 

Va rog sa-mi acordati acces in Sectiunea privata a politistilor.

Precizez ca mi-am inregistrat contul folosind adresa de mail de serviciu.

Multumesc!

Modificat de www
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Bună seara! Sunt elev în cadrul şcolii de agenţi de poliţie Câmpina şi rog "adăugarea" mea în grupul special conceput pentru studenţi/elevi ai şcolilor din minister.

Procedura pentru confirmare bănuiesc că este diferită..pentru mine nu cred că poate confirma un poliţist de pe forum. Eventual să ofer imagini cu legitimaţia + CI. Nu cred că mai sunt elevi din promoţia aceasta(anul 1) în grup.

Aştept un semn. Mulţumesc.

Modificat de Alex123
Publicat

Chiar nu pot discuta cu nicio persoană din staf privind problema mea mai sus menționată?

Eu sunt la școala Câmpina , nu are cine să confirme pentru mine , am întrebat pe grupul promoției unde sunt peste 400 de elevi dar nu am primit niciun răspuns. Probabil nu este nimeni din promoție în grupul pentru elevi/studenți. Pot da nr. de telefon , legitimație , ci , alte informații pentru confirmare.

Vă rog..puțină băgare de seamă, mulțumesc.

Publicat

În Vâlcea...3 săptămâni , am întrebat și acolo pe cine mai cunosc (2-3 oameni) dar nu au auzit de forum.

Publicat

O sa ajung maine dimineata, sper, la Campina la scoală cu un pic de treaba. Lasa-mi un număr de telefon pe privat si te sun cum ajung.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

De la Politia Onesti este cineva?

Modificat de danpin
Scriere nejustificata cu majuscule
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Am nevoie de confirmare cu privire la faptul ca sunt elev al S.A.P.V.L.C. daca se poate,un coleg sau cineva care a terminat.I.P.J MM. :D

Publicat

Buna ziua! 

Va rog sa-mi acordati acces in Sectiunea privata a politistilor.

Precizez ca mi-am inregistrat contul folosind adresa de mail de serviciu.

Multumesc!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va salut...astept un mesaj privat de la un coleg din cadrul I.P.J.Galati. Nu am e-mail de serviciu deci singura modalitate de a primi acces in sectiunea privata este "recunoasterea din grup de persoane" :D . Multumesc anticipat.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.