Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

De la I.P.J Bistrita-Nasaud este cineva inregistrat pe site, pentru a confirma identitatea mea?

Multumesc!

Doru Vinca

Publicat

Nu mai postati date de identificare! Confirmarea se face conform Regulamentului acestui site!

Publicat

Buna seara. Din promotia Oradea decembie 2005 este cineva?   Sau de la  ITPF Sighetu Marmatiei, STPF Maramures,  sectoarele din judet? Sunt Claudiu de la EDCC. Poate confirma cineva identitatea mea? Poate cineva de Politia Sighet confirma identitatea mea? 

Publicat

Salut e cineva de la SPF Sannicolau Mare sau ITPF Timis eu sunt de la fostul cel mai vestic SPF din tara

O seara buna

• Apreciez 1
Publicat

Salutare, de la Sectia 5 Politie Bucuresti (sau alte sectii din sectorul 1), ori de la Serviciul de Operatiuni Speciale Bucuresti este cineva?

Publicat
On 08.12.2015 at 21:53, Marius a scris:

Am explicat mai sus cum puteţi căuta. Chiar nu e greu.
Uite, am căutat eu pentru tine şi am găsit destui poliţişti din Bacău. @Stef1986, @georgebrn, @agentuldebutant, @vox, @sabausorin, @ROUBC, @Albu şi aşa mai departe. 
Mai departe, ţii cursorul pe nume şi vezi care dintre ei este activ pe forum - "Ultima activitate" şi îi contactezi în privat, unde le spui cine eşti etc.

Încearcă să vorbeşti cu @bogs, @Mateuta, @flower sau @VictorL.

@andreicfr încearcă să vorbeşti cu @Silviu, @VladoMarius, @ynu82, @Moise ori @lovatz.

Pff, nu stiu sa ii contactez, incerc sa intru pe ei si nu ma lasa defel. Multumim oricum, maincerc, poate poate

• Moderator
Publicat

În dreapta sus, dai click pe pictograma pentru mesaje personale (plic) după care pe butonul "Scrie mesaj nou".

scrie-mesaj-personal.png.ae540e12387807e

În fereastra care se deschide trebuie să completezi numele/username membrului căruia doreşti să-i trimiţi mesajul personal. Pe măsură ce completezi numele, mai jos apare o listă cu membri şi selectezi de acolo pe cel căutat. Poţi adăuga la conversaţia respectivă mai mulţi membri, completând în continuare numele fiecăruia în caseta destrinatarului. 

trimite-mesaj-personal.png.4daab83916d11

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat
On 16.12.2015 at 2:09, slowmotiondlk a scris:

Salutare, de la Sectia 5 Politie Bucuresti (sau alte sectii din sectorul 1), ori de la Serviciul de Operatiuni Speciale Bucuresti este cineva?

Eu sunt la 5. Contacteaza-ma in privat.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)
On Tuesday, October 19, 2010 at 17:32, Administrator a scris:

În acest topic membri care doresc să obţină accesul în Secţiunea privată a poliţiştilor pot posta o solicitare pentru membri ce au deja acces acolo şi care îi pot ajuta confirmând ulterior că sunt poliţişti.

Mai exact, un membru care este poliţist va posta aici o solicitare de genul:

Aştept un mesaj personal de la un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc) sau Caut un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc)
Mulţumesc anticipat.

Atenţie:

Nu uitaţi ca discuţia să o continuaţi numai în privat şi nu aici în public, cu ajutorul mesajelor personale, întrucât nu trebuiesc postate aici date personale.

Iar după ce luaţi legătura cu un coleg care are deja acces în aria privată (sunt membri ce au pe profil un + şi pictograma politisti.gif, sub avatar) şi se va asigura că vă cunoaşte personal şi sunteţi poliţist/ă, acesta va confirma pentru dvs. în topicul dedicat aflat în Secţiunea privata a poliţiştilor.

Salut.Astept um mesaj personal dr la un coleg din  IPJ Arges,Mioveni.Nu reusesx Sa scriu corect din cauza telefonului si A politicii site ului..cu

Modificat de Sand
incorect
Publicat

Salut, sunt politist in cadrul Biroului Ordine Publica, Pol. Mun. Husi, ipj Vaslui, rog sa mi confirme cineva, multumesc anticipat!

Publicat
On ‎12‎/‎22‎/‎2015 at 3:57 PM, Sand said:

Salut.Un coleg de la IPJ Arges, Zoe Zoe poate confirma si pt mine?Agent principal la Politia Mioveni

Lasa-mi te rog un mesaj pe privat.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)
On 19.10.2010 at 17:32, Administrator a scris:

În acest topic membri care doresc să obţină accesul în Secţiunea privată a poliţiştilor pot posta o solicitare pentru membri ce au deja acces acolo şi care îi pot ajuta confirmând ulterior că sunt poliţişti.

Mai exact, un membru care este poliţist va posta aici o solicitare de genul:

Aştept un mesaj personal de la un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc) sau Caut un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc)
Mulţumesc anticipat.

Atenţie:

Nu uitaţi ca discuţia să o continuaţi numai în privat şi nu aici în public, cu ajutorul mesajelor personale, întrucât nu trebuiesc postate aici date personale.

Iar după ce luaţi legătura cu un coleg care are deja acces în aria privată (sunt membri ce au pe profil un + şi pictograma politisti.gif, sub avatar) şi se va asigura că vă cunoaşte personal şi sunteţi poliţist/ă, acesta va confirma pentru dvs. în topicul dedicat aflat în Secţiunea privata a poliţiştilor.

Buna seara! doresc sa am acces la aceasta sectiune lucrez in cadrul Pol Cugir IPJ Alba caut un coleg care sa ma cunoasca .Multumesc!

Modificat de nasu15
Publicat

Salut! Sunt politist la Politia mun. Buzau, Biroul OP. Solicit acces in aria privata. Va multumesc!

• Moderator
Publicat

Cum să nu fie nimeni?! Cel mai probabil nici nu ai căutat. La Constanta a avut loc si una dintre întâlnirile acestui forum si a fost una reusită, deci acolo sunt membri de bază, cu vechime si de încredere ai acestei comunităti. 

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.