Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Aștept un mesaj personal de la un coleg din cadrul IPJ Neamț.

Mulțumesc anticipat.

Publicat

Salutare ! Sunt Catalin-I.P.J. Valcea,am luat legatura cu Cristi-moderator si m-a confirmat ptr. a putea accede  in sectiunea privata a politistilor

Salut ,ipj Valcea Pol Brezoi poti sa confirmi pentru mine?

Publicat

Eu am lucrat la Brezoi pana in Mai 2014. Lasa-mi un mesaj pe privat cu numele tau .

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Salutare , un coleg de la IPJ Galati pentru confirmare daca este amabil ! Multumesc.

Publicat

Daca de la Covasna vrea cineva sa ma contacteze. Vedem cine e si fac recomandarea daca e cazul.

Salut. Te rog să mă ajuţi cu o recomandare pentru privat. Aştept instrucţiuni. Mulţumesc anticipat.

Publicat

Vă salut și eu! Cu toate că sunt de 10 ani în sistem, sunt nou pe acest forum. Asta nu înseamnă că nu v-am urmărit de-a lungul timpului. Aș dori să intru și eu în aria privată și rog dacă este cineva din cadrul I.P.J. Hunedoara (unde activez de 5 ani) sau din I.P.J. Gorj (unde am activat pană în urmă cu 5 ani),  care mă cunoaște să confirme acest lucru. Vă multumesc!

Publicat (modificat)

De la IPJ Alba este cineva care sā mă ajute cu o confirmare.

Mulțumesc anticipat.

Modificat de TIBANU
  • Membru
Publicat

Aștept un mesaj de la un coleg din cadrul IPJ Timis pentru confirmare. Mulțumesc 

Publicat (modificat)

Salut! De la I.P.J. Constanţa poate să mă confirme cineva? Sunt ***** de la Postul de Poliţie Independenţa, interior *****

Modificat de Marius
Eliminare date personale.
Publicat (modificat)

Ma numesc ***(Te rog nu-ţi mai posta date personale în secţiunile publice ale forumului. Mulţumesc.)***. Am absolvit SPAPF "Avram Iancu" Oradea, promotia 2008-2010. In prezent lucrez in cadrul ITPF TIMISOARA-SPF ORSOVA. Caut un coleg care sa poate confirma ca sunt politist. Multumesc!

Modificat de Catalin
Eliminare date personale
Publicat

De la IPJ DB este vreun coleg care poate sa ma ajute cu o confirmare? Multumesc anticipat.

Publicat

Un coleg din jud. Suceava  mă poate îndruma în ceea ce privește accesul în zona privată ?

Mulțumesc anticipat.

Publicat

Un coleg din cadrul IPJ Maramures care poate sa ma ajute cu o confirmare pentu a avea acces in aria dedicata politistilor ? lucrez la Politia Municipiului Baia Mare. Multumesc

Publicat

Salut!

Un coleg de la DCCO sau macar din sos.Stefan cel Mare nr.13-15, pentru a ma ajuta in vederea obtinerii accesului la sectiunea privata.

Multumesc.

Mentionez ca am mail @politiaromana.ro

Imi cer scuze pentru repostare!

Multumesc anticipat!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Bună ziua, dela IPJ BN este cineva logat și care m-ar putea recomanda pentru  a avea acces la secțiunea privată a polițistilor? Mă numesc ***(Te rog nu-ţi mai posta date personale în secţiunile publice ale forumului. Mulţumesc.)*** și lucrez in cadrul IPJ BN din 2015. Mulțumesc anticipat.

Un coleg de la IPJ BN care mă poate ajuta cu o  confirmare?

Modificat de Catalin
Eliminare date personale
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.