Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Sunt elev la SAPVLC promotia 2016. Este cineva din aceasta promotie sau din promotia 2015 care poate sa garanteze ca ma cunoaste si ca sunt elev? Multumesc!

Publicat

Cineva de la IPJ Brasov care ma poate ajuta sa obtin accesul in aria privata?multulmesc!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Cineva de la IPJ Brasov care ma poate ajuta sa obtin accesul in aria privata?multulmesc!

Da-mi un nr de tel. de interior, pe privat, precum si numele, structura unde te gasesc.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

doresc o confirmare ....sunt de la s7 dgpmb

Cristiapc, eu lucrez tot la Sectia 7.Sunt Radu Florin. Contacteaza-ma pe privat.

Publicat

Sunt in anul II la Campina, ma poate ajuta cineva sa obtin accesc in sectiunea privata?

Publicat

În acest topic membri care doresc să obţină accesul în Secţiunea privată a poliţiştilor pot posta o solicitare pentru membri ce au deja acces acolo şi care îi pot ajuta confirmând ulterior că sunt poliţişti.

Mai exact, un membru care este poliţist va posta aici o solicitare de genul:

Aştept un mesaj personal de la un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc) sau Caut un coleg din cardrul ... (IPJ xxx; IJPF xxx; Sectia xx Buc. DGPMB; etc)
Mulţumesc anticipat.

Atenţie:

Nu uitaţi ca discuţia să o continuaţi numai în privat şi nu aici în public, cu ajutorul mesajelor personale, întrucât nu trebuiesc postate aici date personale.

Iar după ce luaţi legătura cu un coleg care are deja acces în aria privată (sunt membri ce au pe profil un + şi pictograma politisti.gif, sub avatar) şi se va asigura că vă cunoaşte personal şi sunteţi poliţist/ă, acesta va confirma pentru dvs. în topicul dedicat aflat în Secţiunea privata a poliţiştilor.

din ipj harghita este cineva??

Publicat

Salutare. Este cineva pe forum care sa-mi confirme calitatea de student la Academia de Politie?

• Membru
Publicat (modificat)

Buna seara!

Am validat adresa de mail de pe serverl politiei... Ce trebuie sa mai fac sa am acces la sectiunea privată?

Modificat de CL
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Bună seara!

Mă poate ajuta si pe mine cineva cu o confirmare?

Lucrez la I.P.J. Sibiu, Secția 4 Poliție Rurala Porumbacu de Jos, Postul de Poliție Arpașu de Jos. 

Publicat

E cineva de la IPJ Maramures care ma poate ajuta si pe mine? Eu lucrez la Sectia 4 Leordina :D

Publicat (modificat)

Bună seara

Daca e vreun coleg de la Garda de Coastă să ma confirme si pe mine

Mulțumesc

Modificat de danpin
post dublat
Publicat

Salutare ! Sunt Catalin-I.P.J. Valcea,am luat legatura cu Cristi-moderator si m-a confirmat ptr. a putea accede  in sectiunea privata a politistilor

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.