Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Salut! Lucrez in DCTI a MAI, la retele, daca e cineva de la comunicatii prin forum...

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Bună ziua! Doresc și eu sa am acces la secțiunea dedicată polițiștilor! Sunt ag. de pol. J.A.C. si lucrez in prezent la Postul de Politie Unirea din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Alba!

Modificat de JollyJoker
  • Membru
Publicat

Cred ca este prescurtarea de la Agent Principal de Politie; o mai folosesc si la noi unii colegi .:)

• Membru
Publicat

Salutare. Caut pe cineva din IPJ BN sau promotia 2011 Cluj. Mersi.

Eu sunt promoția 2011, respectiv încadrată în mai 2012.
Publicat

salutare! Este cineva de la IPJ Sibiu si ma poate ajuta si pe mine, pentru a obtine acces in aria destinata politistilor?

Multumesc!

Publicat

IPJ Alba sau Promotia 2011(incadrata in 2012) Cluj Napoca careva? Pentru acces ...

Publicat

Caut un coleg din cadrul IPJIS pentru acces la sectiunea dedicata poliţiştilor. Lucrez la Secţia 2 politie.

Publicat

Buna, sunt un coleg de la SPF Raducaneni,ITPF Iasi, solicit o confirmare pentru acces la sectiunea dedicata poliţiştilor. Mersi

• Membru
Publicat

Sal, cineva de la IPJ Galati ... pentru confirmare. Astept un mesaj.

Publicat

Am lucrat pana de curand la DGPMB Sectia 10 iar acum lucrez la IPJ Valcea! Numele nu postăm date de identificare în secţiunile publice ... daca poate cineva sa ma confirme...

Publicat

Vrau si eu acces pe aria privata nu postăm date de identificare în secţiunile publice Pol. Mun. Buzau Bir. Prox, Multumesc

Publicat

Salut ! Vreun coleg de la IPJ Neamt ? , eu lucrez la arest de vreo 9 ani - Campina - promotia 2006.

Multumesc anticipat !

Publicat

Astept un mesaj personal din partea unui coleg din cadrul IPJ Cluj ptr a avea acces in aria privata a politistilor.

Publicat (modificat)

Buna ziua.Sunt incadrat la itpf-spf iasi(promotia 2011 Avram iancu Oradea)as dori o confirmare din partea unui coleg pentru a avea acces la acesta sectiune.Multumesc

Modificat de POPABOGDAN
Publicat (modificat)

Salut! Un coleg de la SRPT Constanta sau Campina promotia 2002 daca poate confirma cineva. Lucrez la BSPPC

Modificat de ctapolice
  • Membru
Publicat

Salut! Lucrez in cadrul Politiei Mun. Sf. Gheorghe, IPJ Covasna, BIC, Poate cineva sa confirme pentru mine  :)? Va rog!

Publicat

Salut! Poate confirma cineva de la Politia de Frontiera Botosani? Sau de prin jur?

• Membru
Publicat

Buna ziua.Sunt incadrat la itpf-spf iasi(promotia 2011 Avram iancu Oradea)as dori o confirmare din partea unui coleg pentru a avea acces la acesta sectiune.Multumesc

Salutare!

Ia legatura cu userul originalul, lucreaza in cadrul ITPF Iasi, iti scriu pe privat numarul lui de telefon.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.