Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat

As avea si eu nevoie de o confirmare.Ma poate ajuta un coleg de la IPJ OLT?

astept PM

Publicat

Este vreun coleg de la ITPF Iasi - SPF Bivolari care ma poate ajuta sa confirm calitatea de politist ? Va multumesc anticipat.

Publicat

daca e cineva din Canada in special din Montreal sau altundeva din Quebec, desi as fi surprins, posibil sa ma contacteze in privat? Mi-ar placea sa am acces la sectiunea privata, dar nu voi posta numele complet aici pe public. 

Sunt agent in SPVM politia din Montreal, Canada.

Pot trimite poza cu insigna + cardul de ID de la lucru + permis de conducere. Alta idee n-am. Mersi.  :)

Publicat

Este cineva de la IPJ Alba, sau din promotia 2011 (incadrata in mai 2012 ), Scoala de Politie Septimiu Muresan Cluj Napoca?

• Membru
Publicat

Cineva de la DGMPB pe aici ?

Lucrez la Sectia 7, O.P

• Membru
Publicat

Vorbeste cu Radu Florin, e deja membru confirmat si sigur o sa te ajute.

• Membru
Publicat

Este vreun coleg de la ITPF Iasi - SPF Bivolari care ma poate ajuta sa confirm calitatea de politist ? Va multumesc anticipat.

De la Ipj Iași sunt eu, poate putem lua legătura.
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Da sectia 10 Gurahont,mai exact P.P Brazii,ma poti ajuta?

Modificat de Klisko
Publicat

Bună!Mă numesc Nicorici Daniel Florian și lucrez în cadrul Secției 7 Măldărești,jud Vâlcea.Membrul Ciory din zona Horezu vă poate confirma faptul că sunt și eu polițist.Vă solicit să am acces și eu la secțiunea dedicată polițiștilor.Vă mulțumesc anticipat :)

Publicat

Bună seara! Ma poate ajuta vreun coleg din cadrul Gărzii de Coastă, să obțin accesul in secțiune? Mulțumesc anticipat!

Publicat (modificat)

doresc sprijin pentru acces in aria privata din partea unui coleg din promotia 2013 SAPVLC

Modificat de Rockie
Publicat (modificat)

Buna seara si va salut cu respect! Sunt agent de politie si imi desfasor activitatea in cadrul Sectiei Nr.8 Politie Rurala - Petelea, Postul de Politie Petelea, al I.P.J. Mures; absolvent al Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj Napoca, promotia 2011-2013. As fi recunoscator unui coleg care mi-ar putea oferi sprijin pentru acces in aria dedicata politistilor. Va multumesc anticipat! 

Re-edit: Colegul silviu24, daca reusesc sa intuiesc suficient de bine, si daca e acelasi Silviu care a lucrat la I.P.J. Bacau - Serviciul Rutier si ulterior mi-a fost coleg de sectie, poate confirma.

Modificat de agentuldebutant
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.