Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Unde este predicatul? 

E greu sa formulezi o propozitie coerenta sau esti si tu prea grabit?

• Apreciez 1
Publicat

astept si eu confirmare de la un coleg/colega ipj arges politia campulung !!!! va multumesc ( cioncu o.i.)

astept si eu confirmare de la un coleg/colega ipj arges politia campulung !!!! va multumesc ( cioncu o.i.)

Publicat

Confirm sabausorin si ROUBC . Amandoi fac parte din IPJ Bacau. Primul Pol. Onesti iar cel de-al doilea la Sectia 2 Pol. mun. Bacau. Stima !

Publicat (modificat)

Nu merge cu localitatea pauza judetul pentru a adauga locatia proprie

Modificat de ClaudiuAlistar
Publicat

Cineva de la Husi ma poate ajuta si pe mine sa am acces la sectiunea dedicata politistilor????

Cineva de la Husi ma poate ajuta si pe mine sa am acces la sectiunea dedicata politistilor????

Pe cineva de la Husi .Daca este cineva de la Politia de Frontiera?

Publicat

Bună ziua. Vă scriu din Neamț,Poliția Mun Roman. Este cineva care poate confirma contul meu?

Publicat

Da-mi PM pentru mai multe detalii si eventual o adresa de OUTLOOK

Publicat

salut, cineva de la ipj cs politia moldova noua??

• Apreciez 1
Publicat

Sunt politist in Sighisoara, Mures. Este vreun coleg din Sighisoara sau din judetul Mures? Daca da, ajuta-ma, te rog, sa intru si eu in sectiunea dedicata politistilor. Multumesc

Publicat (modificat)

Dorin26GDO salut...ajuta,ma sa intru si eu in sectiunea dedicata politistilor...astept pe privat un sms..ms

avram de beclean....sunt

Modificat de avram172
Publicat (modificat)

Un coleg de la IPJ Galati / Politia Municipiului Tecuci ma poate ajuta sa-mi confirme calitatea de politist (Nicoleta Manea - Biroul Criminalistic Tecuci?

Modificat de mnnicoleta
  • Moderator
Publicat

@mnnicoleta

Pentru IPJ Galaţi încearcă să contactez prin intermediul mesajelor personale pe Snyperbullet, dell şi/sau danut4u2003 (cu toate că danut4u2003 nu a mai intrat pe site de aproape un an).

Nu ştiu de ce sunt aşa reticienţi şi nepăsători colegii de la IPJ Galaţi, pentru că sunt foarte multe solicitări rămase fără răspuns în acest topic de la poliţiştii gălăţeni. :( Dacă voi nu vă ajutaţi între voi ...

Publicat

buna, cred ca am mai postat o data, pe aceeasi tema,

Sunt colegi "activi" de la IPJ Constanta sau DGPMB?

Joe

• Moderator
Publicat

Bucureşteni sunt foarte mulţi, iar de la Constanta încearcă să vorbeşti cu lolycop, marinicu, Amina, haiducu şi bmnicu. Nu ştiu cu siguranţă dacă sunt toţi din Constanţa, dar sper să reuşeşti să găseşti pe cineva care să te cunoască.

Vă reamintesc cum puteţi căuta în acest topic (click pe imagine):

post-1-0-08435800-1415518437_thumb.gif

Încercaţi atât cu şi fără diacritice, iar în lista de rezultate alegeţi membrii care au + (plusuleţ roşu) pe profil. Baftă!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.