Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Cineva de la IPJ Alba sau SIR,SIAS,SPIR? Care ma cunoaste? bolund alias Sandi :emo-yessir:

Publicat

salutare tuturor. sunt din din cadrul ipj sibiu si vreau si eu acces la aria dedicata politistilor

• Membru
Publicat (modificat)

Vad ca deja ai primit acces.

Modificat de Kmcoio
  • Membru
Publicat

elev promotia 2011 Campina , clasa 140 , diriginte scms. Balaban Ion. Ma ajuta cineva? :emo-yessir:

Publicat

Salut ! Sunt din cadrul I.P.J. Vaslui si doresc sa ma ajute cineva sa am acces in aria dedicata politistilor.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

de la sectia 1 politie e cineva :rolleyes::D ?

revin cu aceasta intrebare :naughty:

sau macar de la politia sectorului 1?

Publicat

sunt politist si imi caut colegi din prahova!astept o recuotere din partea lu' Pustiu'!

am fost yo pe acolo pana acum vro' luna!:)

o recunostere din partea militiei si pentru mine!

• Displace 1
Publicat

Bună seara!

Sunt elev al Şcolii de Agenţi Vasile Lascăr Câmpina, promoţia 2012, pot avea acces în această zonă?

O zi bună vă doresc! :emo-yessir:

Publicat

Ma poate ajuta si pe mine cineva....Agent in cadrul IPJ Botosani....Politia mun. Dorohoi-Biroul Rutier

Publicat

eu lucrez la op urban draganesti olt, ciprian ionita, daca e cineva din olt si ma cunoaste....

Publicat

Membrii care doresc sa-si actualizeze locatia, pot apasa butonul add location iar in campul aparut se scrie: localitatea virgula pauza judetul.

• Membru
Publicat

Cei din Bucuresti pot sa apeleze la mine...adica sa sune la informatica si sa ceara cu...Mihai :) ... rezolvam noi cumva :)

• Apreciez 1
Publicat

caut pe cineva de la IPJ Galati care sa ma ajute sa intru pe sectiunea privata.

Multumesc anticipat.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.