Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna seara. Doresc sa am acces la sectiunea privata. Lucrez la IPJ Tulcea - Sectia 1

Publicat (modificat)

Cineva din Cadrul STPF Mehedinti sau ITPF Timisoara?Ori, supremul IGPF?

pun eu o vorba pentru tine...

Modificat de castana
Publicat

Buna dimineata. Doresc sa am acces la sectiunea privata. Politia Municipiului Constanta, Joe

Publicat

Din cadrul ipj bihor sectia nr. 9 sau nr.8 sau politia municipiului salonta este cineva sa imi dea si mie confirmare. Eu sunt din cadrul sectiei nr.9 cefa

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Încercaţi singuri să luaţi legătura prin intermediul mesageriei private cu un coleg care are deja acces în aria privată (sunt membri ce au pe profil un + şi pictograma politisti.gif sub avatar). Din păcate, mulţi dintre ei nu urmăresc acest topic şi nu se implică să-şi ajute colegii.

Pentru a găsi mai uşor membrii confirmaţi, vă recomand să utilizaţi funcţia de căutare a forumului, care vă oferă posibilitatea să căutaţi cuvinte-cheie într-un anumit topic.

În timp ce vă aflaţi în acest topic "Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor" aveţi posibilitatea să efectuaţi o căutare introducând cuvântul-cheie în caseta de căutare rapidă aflată în dreapta sus a paginii, iar după ce selectaţi opţiunea "În acest topic" efectuaţi căutarea.

post-1-0-08435800-1415518437_thumb.gif

Astfel, dacă veţi căuta de exemplu Constanţa (ori DGPMB, Bucureşti, Cluj, Timişoara şi aşa mai departe), motorul de căutare afişează toate postările din acest topic care conţin cuvântul respectiv. Căutaţi membrii care au + roşu şi îi contactaţi prin intermediul mesageriei personale.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Careva de la Sectia 6 Politie DGPMB ???

Ia legatura cu zzzt23 , el cunoste sectia 6, daca nu reusesti sa iei legatura cu el, lasa-mi mie un mesaj privat si gasim o solutie, mai ales ca suntem "vecini" de sector :)

• Apreciez 1
Publicat

Lucrez în cadrul IPJ Cluj Serviciul Rutier Brdne, promoție martie 2007 Școala de agenți de poliție Septimiu Muresan Cluj-Napoca, solicit ajutorul unui coleg pentru acces în aria privată a polițiștilor

Publicat

Aştept un mesaj personal de la un coleg din cadrul PFR din Dr.Tr. Severin,MH sau IPJ MH pentru sprijin >>>sectiunea privata!!!

Mulţumesc anticipat.

Publicat

Salut!

Astept un mesaj personal de la un coleg de la DCCO sau macar din sos.Stefan cel Mare nr.13-15, pentru a ma ajuta in vederea obtinerii accesului la sectiunea privata.

Multumesc.

• Moderator
Publicat

Tii cursorul de la mouse pe fiecare nume timp de o secunda, apesi pe "Trimite mesaj", scrii un scurt text si dai "Trimite". Nu e imposibil :D

• Apreciez 2
Publicat

Salutare! Sunt elev al Scolii de Agenți de Politie Septimiu Muresan Cluj-Napoca anul 2! Ma poate ajuta cineva pentru a avea acces la secțiunea dedicata polițiștilor? Multumesc mult!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.