Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Salutare tuturor ! Caut un coleg din IGPR pentru a devenii membru cu drepturi depline.....astept msg privat. MULTUMESC! 

Publicat

chiar nu este nimeni care ma poate face membru...?  nu este nimeni din IGPR?!

• Moderator
Publicat

Sezi binisor, ca nu dau turcii... Ai rabdare, lumea mai si munceste nu sta doar pe net!

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut! Daca e cineva pe aici de la BCCO Bucuresti sau de la Sectia 21 (de la ordine publica) as vrea si eu sa ia legatura cu mine sa confirme ca am fost student (astept repartizarea) si ca am facut practica acolo. Va multumesc!

Publicat

Va salut . Andrei Ioan este numele meu . Sunt din cadrul I.T.P.F. Timisoara - S.P.F. Lunga . Sper sa fiu recunoscut si sa-mi dea cineva o confirmare . Sa ne auzim cu bine .

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Salut ! Sunt student al Academiei de Politie , anul I si as dori si eu sa am acces in sectiunea privata a politstilor  . Cum trebuie sa procedez ?

• Membru
Publicat (modificat)

Trebuie sa mai dau si alte detalii privind numele sau altceva ? Multumesc !

Modificat de MariusAcademy
  • Moderator
Publicat

Nu aici, ci numai unui coleg de-al tău (din academie sau pe unde faci practică) care are deja acces şi te ştie.

• Membru
Publicat

Multumesc . Ma voi interesa . Momentan nu stiu pe nimeni .

Publicat

bafta tuturor! un coleg de la IPJ Timiș? sau CristiD de la IPJ CS. Sunt Flavius din Anina.

Publicat

De la Politia Municipiului Braila e cineva?

Sunt eu, dar acum mi-am facut cont. Nici eu inca nu am acces.

Publicat (modificat)

Salut. [eliminare nume şi prenume] este numele meu, daca se poate sa ma contacteze si pe mine un coleg din cadrul IPJ Ilfov pentru confirmare. Multumesc .

Modificat de Catalin
Numele îl spui doar colegului din zona ta, pe privat, nu aici.
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.