Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Salut! Este cineva de la Politia de Frontiera din jud. Arad!

Help!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Help!

Zi ce te doare, ca avem cunostinte pe acolo. Si Minutzu la fel! :naughty:

• Membru
Publicat

Buna seara ! Am si eu nevoie de ajutorul vostru pentru a primi acces in aria dedicata politistilor.

Am terminat in promotia 2013 la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca si am fost incadrat la IPJ Bacau, Sectia 6 Politie Rurala Traian, P.P. Lipova. Sau poate ma cunoaste vreun coleg de la IPJ Bihor, Pol. Mun. Oradea, unde am facut practica in timpul scolii :) 

Multumesc anticipat !!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Albu vezi aici şi aici tot

Trimite câte un mesaj privat la fiecare. Baftă!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

sunt mai multi : @Dan, @ Dorin17, @bmnicu...arunca o privire pe Harta membrilor!

Modificat de eti
Publicat

Salut.Sunt Silviu B. de la Ipj Ilfov.Am terminat Sapvlc promotia 2009. Imi poate da cineva confirmare? Multumesc.

• Apreciez 1
Publicat

Caut un coleg din cadrul Sectiei 16 Politie Bucuresti pentru confirmare! As dori cu teolucian63 care aparent este lucrator acolo

I-am cerut prin p.m. sa-mi dea macar numele, insa din data postarii, nu a mai intrat pe forum. Deoarece plecam in concediu, i-am prezentat alte variante, insa nu a dat curs.

Publicat

Buna ziua. Cer ajutorul colegului danpin de la IPJ Buzau pentru confirmare. Ma  numesc Selaru Cosmin - Sectia 3 Berca, PP Sapoca

Publicat

Directia Rutiera - Politia Autostrazi . ma poate ajuta si pe mine cineva. multumesc

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Depinde la care Sector al Politiei de Frontiera te referi.

Publicat

Astept un mesaj personal de la un coleg din cardrul DGPMB -SECTIA 25
Multumesc anticipat.

Publicat
In acest topic membri ce doresc sa obtina accesul in Sectiunea privata a politistilor pot posta o intrebare pentru membri ce au deja acces acolo si care ii pot ajuta confirmand ulterior ca sunt politisti.

de la ipj cs este cineva?

Ipj cs bpr este cineva?????

Resitaaaaaaaaaaaa

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.