Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

astept un mesaj personal de la un coleg din cadrul DGPMB - Sector 5 - Sectia 19.

Multumesc!

• Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua. Sunt agent de politie la Sectia 10 Pol. Rurala Panciu , IPJ Vrancea , promotia 2012. Un coleg amabil va rog...

Modificat de shaguar
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

sunt ag la S.P.F. Tulcea din cadrul garzi de coasta din anul 2000, si solicit acces in aria privata.

• Moderator
Publicat

IPJ Ialomita?

Vezi

Pentru cei din Tulcea, încercați sau

Baftă!

Publicat

Userul razvanvacariu e coleg cu noi. Rog adminul sa faca setarile necesare. Multumesc!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Caut un coleg din cadrul Sectiei 16 Politie Bucuresti pentru confirmare! As dori cu teolucian63 care aparent este lucrator acolo

Publicat

Nu sunt lucrator la sectia 16. Dar putem rezolva intr-un fel daca imi dai un p.m. cu numele tau. Am colegi la sectia 16 care imi pot confirma daca esti politist la sectia 16. Astept amanunte.

• Moderator
Publicat

Salut! Este cineva de la Politia de Frontiera din jud. Arad!

• Apreciez 1
Publicat

Salutare, stimati colegi! Vreau sa devin si eu membru in sectiunea destinata doar noua politistilor, ma poate ajuta cineva? Sunt din Bihor si lucrez la Serviciul Judetean de Politie Transporturi Bihor.

Multumesc anticipat!

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.