Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

Nu te cunosc personal, dar am vazut cateva din "achizitiile" tale...delir...Care il cunoasteti personal va rog solicitati Adminului acces pentru Omerta.

Publicat

Salut, sunt,din promoția 2011+ 11 luni, coleg cu Bogdănel, IPJ Neamţ, doresc acces în secțiunea privata a polițiștilor

• Moderator
Publicat

Simplu, vorbeşte cu el pe privat, dacă te cunoaşte personal ştie ce are de făcut şi vei primi acces.

Publicat

Salut! Ma numesc [cenzurat nume şi prenume], lucrez in cadrul compartimentului ture serviciu al S.P.F. Iasi - I.T.P.F. Iasi si solicit acces in aria privata. Mentionez ca sunt coleg de tura cu [cenzurat nume şi prenume] - user Autolycus. Multumesc!

• Apreciez 1
Publicat

Omerta esti cumva vanator si in acelasi timp colectionar? Stima

Da colegule!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

MariutaA, ia legătura cu userul Mateuta. El lucrează în cadrul I.P.J. Suceava și te poate îndruma sau, cu puțin noroc, poate te cunoaște personal. Succes !

Publicat

[cenzurat nume şi prenume], ipj caras severin,politia mun resita,biroul op.este cineva?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

De la Suceava cineva? MariutaA ai reusit sa intri in sectiunea privata? poate mi dai si mie o mana de ajutor... Mersi!

• Membru
Publicat

De la Suceava cineva? MariutaA ai reusit sa intri in sectiunea privata? poate mi dai si mie o mana de ajutor... Mersi!

Ia legatura cu userul VictorL, el e din Suceava.

Publicat (modificat)

Sunt elev la SAPVLC, clasa 214, diriginte cms sef Pana, daca ma poate ajuta cineva?

Modificat de GAV
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna seara! Caut un coleg din cadrul IPJ Vaslui , Sectia 5 Politie Rurala Murgeni.Multumesc!

Publicat

IPJ Satu Mare?!

sau de la oricare IPJ care ma cunosc. absolventi promotia 2012? 

• Membru
Publicat

Salut! IPJ Timis, Sectia 2 Rurala Carpinis, promotia 2009 Campina, daca ma poate ajuta cineva pentru acces...

Publicat

Un coleg amabil de la ipj ilfov.....lucrez la Politia Orasului Pantelimon...... cenzurat nume şi prenume, nu aici trebuie să-ţi dai numele complet, ci pe privat

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.