Jump to content
POLITISTI.ro

Administrator site


0pufarinA

Recommended Posts

De curand mi-am gasit un loc de munca ca si administrator pe un site care vinde produse.

Avand in vedere ca acest site vinde produse si are destui clienti, cred ca exista si o firma.

Angajatorul este sau nu obligat sa imi faca contract de munca?

Link to comment
  • Moderator

Pai cum esti administrator site? Tu nu ai discutat cu proprietarul, ma nene, ia zii, ce facem aici, ce vindem, platim, nu platim impozite si asa mai departe? Vrei sa te trezesti ca dai cu subsemnatul?

Link to comment

Am discutat la inceput conditiile de lucru care s-au schimbat intre timp, despre contract nu s-a pomenit nimic, chiar din acest motiv am intrebat daca sunt obligati cei care au o afecere online sa le faca contract angajatilor.

Link to comment

Revin cu vesti noi....

Am ajuns intr-o situatie cam nasoala cu tipul respectiv. La inceput el mi-a dat detaliile despre job (sa pui produse + descriere de pe alt site, la pret sa adaugi 10%, sa faci reclama prin anunturi postate pe internet, sa preiei comenzi), am stabilit ca plata se face la 3 zile.

Intre timp conditiile s-au schimbat, mi s-a cerut sa fac si webdesign, eu am zis ca nu ma bag pentru suma pe care mi-o ofera el, el nu s-a impotrivit si am decis sa continuam cu conditiile de la inceput.

M-a platit pentru 3 zile (12.01), apoi dupa inca 3 zile eu i-am trimis ce am lucrat (asa ne-am inteles de la inceput sa ii trimit ce lucrez pe mail intr-un document word).

De aici au inceput problemele, mi-a zis ca e putin, ca nu e ce a vrut el, ca el ar fi vrut ca in 3 zile sa ii adaug macar 40 de anunturi, insa din punctul meu de vedere chiar nu as fi avut cum pentru ca anunturile trebuiau postate pe site-uri din strainatate (Germania, Bulgaria, Rusia) si pe langa aceasta trebuia sa ii adaug si produse pe site + poza (si aici am avut de tradus descrierile in 6 limbi). El nu mi-a zis niciodata ca trebuie sa pun 10 000 de produse si anunturi.

Am zis ca nu mai are rost sa continui, pentru ca el nu o sa fie multumit niciodata, asa ca i-am cerut sa ma plateasca pentru ultimele 3 zile, insa el, pe langa faptul ca m-a facut prostituata si alte lucruri care nu pot fi reproduse, mi-a zis ca eu il insel, ca vreau sa il fur etc.

Am zis ca il dau la politie, i-am zis si lui lucrul acesta, inclusiv ca e mai bine sa o rezolvam pe cale amiabila, insa el nu si nu ca il fur etc.

Intre timp, mi-am dat seama ca el vinde produse de pe alt site iar el ia acel procent de 10%.

La inceput a zis ca site-ul e al lui, apoi s-a schimbat ca e gestionar, apoi e administrator, apoi ca nu vinde nimic...

Am dovada de plata (transfer bancar), unde se vad numele, numarul de cont si adresa (care nu e adresa lui, e o casuta postala).

Am incercat sa vorbesc cu el sa imi trimita banii pentru ce am lucrat, dar nu am cu cine.

Mi a-s parut mie ciudat la inceput ca se prezinta doar cu prenumele, dar am zis hai fie...

Ce ma sfatuiti sa fac? Eu nu mai am nicio idee.

Link to comment

Si eu m-am intrebat lucrul acesta, el nu mi-a facut contract, nu am de la el niciun act, v-am zis ca s-a prezentat doar cu prenumele.

Si am uitat sa va zic ca el prefera ca metoda de plata paypal, unde nu se pot vedea datele. Insa ma bucur ca am fost inspirata si i-am cerut sa imi faca plata prin transfer bancar, cu ocazia aceasta i-am vazut si eu numele complet.

Si am mai uitat un lucru, m-a sunat o data, la 3 dimineata ca sa ma injure.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.