goji Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Buna Ma numesc Adrian S.L...sunt din Arad.Am 3 site-uri(pagini web sau nu stiu cum sa le numesc in traducerea corecta) care au fost facute de un individ pe care l-am gasit la mica publicitate pe internet.Am negociat etc....si am cazut de comun acord sa mi le faca.Mi-a si facut,totul a fost in regula,eu l-am premiat cu o suma de bani de care nu imi aduc aminte,este in jur de 300-400 de lei peste cat a cerul el pentru ca asa am spus eu.....daca este in regula ii dau peste.Dupa cateva luni au aparut problemele.A inceput sa imi spuna ca este de plata una alta,ca am de platit pentru gazduire(gazduirea e gratis primele 6 luni) si tot felul de povesti.I-am tot trimis bani,de fiecare data am sarit si chit ca am fost plecat in deplasare sau a fost sarbatoare,am facut pe dracu in 4 sa-i trimit banii....Nu va mai spun ca nu am avut curajul sa-l deranjez ca sa-mi schimbe preturile sau sa puna o poza actualizata oferte etc...(maruntisuri ca doar e pagina mea) nici o data nu i-am cerut nimic.Acuma de aproximativ 2 saptamani,mi-a trimis un mail precum ca am de plata pentru gazduire 122 lei.Mi-a trimis un cont,eu mi-am facut timp si i-am trimis suma in contul in care el mi la dat.Uitandu-ma pe extrasul de cont,am vazut ca i-am trimis suma ..Acuma,individul imi scrie ca nu am efectuat plata si imi suspenda site-urile-paginile mele....zice ca nu au intrat banii in cont si ca sa-i mai transfer inca o data suma ca nu sunt bani....Eu i-am trimis poza cu tranzactia efectuata,banca mea a trecut tranzactia la arhiva...e de 2 saptamani efectuata si el insista cu mail-uri si cu mesaje pe Facebook sa-i trimit banii.Oare ce sa mai fac ca deja i-am dat mii de lei se pot verifica sumele trimise de mine in numele lui.El continua sa ma santajeze,imi da ultimatum ca imi inchide site-urile pana in data de 16.06 2015...Mai am un site inchis si virusat de alt individ...de care nu vreau sa intru in detalii.Ce sa fac?Mentionez ca locuiesc in Ungaria,aici mi-am cumparat o casa la tara,orasul este departe de mine,Aradul e la 135 km.....Ce sfat imi dati? eu din paginile respective traiesc,alta sursa de venit nu am.Daca imi inchide site-urile mor de foame(pe bune) Luni merg in Arad si m-am gandit sa merg la politie...Oare se rezolva ceva? am extrasul de cont cu banii pe care i-am trimis,el zice ca nu am trimis nici un ban...Banca nu minte.Va multumesc pentru ajutor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted June 12, 2015 Moderator Share Posted June 12, 2015 Ce scrie in contractul de colaborare/prestari de servicii pe care l-ai incheiat cu individul, la capitolul "solutionarea litigiilor"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted June 12, 2015 Moderator Share Posted June 12, 2015 Ce vrei să-ți facă poliția? De ce nu îți muți website-urile pe alt server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member RPG Posted June 12, 2015 Member Share Posted June 12, 2015 Intre voi e o relatie contractuala guvernata de dreptul civil. Faptul ca el iti pretinde sume de bani, justificat sau nu, pentru mentinerea site-urilor online, e un litigiu de natura civila, ce se solutioneaza de instantele de judecata. Politia nu are nicio atributie sa intervina in contractul vostru cat timp nu se savarseste nicio infractiune. Varianta cea mai simpla: iti muti site-urile pe alt server si inchei orice legatura cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goji Posted June 13, 2015 Author Share Posted June 13, 2015 Problema e ca tot ii trimit bani prin banca si el spune ca nu a primit banii....In extrasul meu scrie clar ca tranzactia sa efectuat cu succes.Nu cred ca banca face manevre.....Asta ma intrebam,unde sunt banii daca el spune ca nu au intrat in contul lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted June 13, 2015 Moderator Share Posted June 13, 2015 Și vrei să-ți spunem noi unde sunt banii? Vorbește cu cei de la bancă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member mihai770 Posted June 13, 2015 Member Share Posted June 13, 2015 Auzi dar parolele de la site-uri ti le-a dat? (de la gazduire, de la numele siteului, de la conturi ftp etc etc) Pentru ca, daca ai parolele, ii dai flit instant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts