Skip to content

Recuperare telefoane furate

Featured Replies

• Moderator

Sigur că da, mergi la secţia de poliţie şi discută problema cu colegii de acolo.

Trebuie să ştii că localizarea telefonului se face doar după ce se eliberează o autorizaţie de un magistrat, nu prea depinde de voinţa poliţiştilor.

• Replies 29
  • Views 35.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anaconstantin
    Anaconstantin

Buna ziua tuturor. As vrea sa va spun cateva lucruri dupa care nu voi mai intra pe aici, sper, pentru mult timp adica sper sa nu mai am nevoie. Ieri am fost la Pitesti cu dl care se ocupa de dosarul

• Anaconstantin
    Anaconstantin

Da, l-am recuperat. Ar fi multe lucruri pe care le-am aflat petrecand 12 ore alaturi de un coleg al dvs dar inteleg ca nu se spune chiar totul in public. Dar la lipsa de satisfactii pe care o are mese

• Anaconstantin
    Anaconstantin

Va multumesc inca o data pentru tot. Stiam ca nu tine doar de politisti sa il gaseasca ci si de un procuror sau ceva de genul acesta. Sper sa se rezolve cumva pentru ca datele de la locul meu de munca

Multumesc mult pentru raspuns.

• 1 year later...

Buna seara!

Acum 2 săptămâni i-am încredințat telefonul meu unei persoane inclusiv cu un sim abonament la digi pe numele meu pentru a se folosi de el. I-am cerut să mi-l înapoieze însă a refuzat acest lucru. Pentru a depune o plângere cu privire la acest aspect trebuie să merg neapărat la secția de poliție din localitatea unde aceasta persoana locuiește , sau pot depune la secția după raza unde domiciliez? Va mulțumesc frumos!

• Moderator

De ce i-ai dat telefonul, iti este prieten?

Este nepoata cumnatului meu...al iei era defect.

Edited by Octavianlupsa87