Buna ziua. As avea o intrebare daca vreunul dintre dvs ma poate ajuta cu un raspuns. Aseara mi-a fost furat telefonul din geanta. Este vorba despre un Samsung galaxy s3, achizitionat de la Vodafone si am facturi, garantie inclusiv cutia telefonului. Am fost la sectia de politie de carebapartin adica sectia 12 si mi s-a spus acolo de catre colegii dvs ca trebuie sa merg la sectia pe raza careia s-a petrecut fapta. Intrebarea mea este daca pe baza imeiului se mai poate localiza si eventual recupera telefonul.nu as vrea sa mai incarc vreun politist cu un caz in plus care caz e posibil sa nu poata fi solutionat. Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie dar e prima data cand intru pe acest site si nu prea ma descurc. Va multumesc tuturor anticipat.
Question
Anaconstantin
Buna ziua. As avea o intrebare daca vreunul dintre dvs ma poate ajuta cu un raspuns. Aseara mi-a fost furat telefonul din geanta. Este vorba despre un Samsung galaxy s3, achizitionat de la Vodafone si am facturi, garantie inclusiv cutia telefonului. Am fost la sectia de politie de carebapartin adica sectia 12 si mi s-a spus acolo de catre colegii dvs ca trebuie sa merg la sectia pe raza careia s-a petrecut fapta. Intrebarea mea este daca pe baza imeiului se mai poate localiza si eventual recupera telefonul.nu as vrea sa mai incarc vreun politist cu un caz in plus care caz e posibil sa nu poata fi solutionat. Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie dar e prima data cand intru pe acest site si nu prea ma descurc. Va multumesc tuturor anticipat.
Top Posters For This Question
10
6
2
2
Popular Days
Dec 18
8
Jan 16
6
Jan 7
4
Jan 9
3
Top Posters For This Question
Anaconstantin 10 posts
Marius 6 posts
ancutza 2 posts
Octavianlupsa87 2 posts
Popular Days
Dec 18 2012
8 posts
Jan 16 2013
6 posts
Jan 7 2013
4 posts
Jan 9 2013
3 posts
Popular Posts
Anaconstantin
Buna ziua tuturor. As vrea sa va spun cateva lucruri dupa care nu voi mai intra pe aici, sper, pentru mult timp adica sper sa nu mai am nevoie. Ieri am fost la Pitesti cu dl care se ocupa de dosarul
Anaconstantin
Da, l-am recuperat. Ar fi multe lucruri pe care le-am aflat petrecand 12 ore alaturi de un coleg al dvs dar inteleg ca nu se spune chiar totul in public. Dar la lipsa de satisfactii pe care o are mese
Anaconstantin
Va multumesc inca o data pentru tot. Stiam ca nu tine doar de politisti sa il gaseasca ci si de un procuror sau ceva de genul acesta. Sper sa se rezolve cumva pentru ca datele de la locul meu de munca
29 answers to this question
Recommended Posts