Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Ieftin si bun ? Glock 17, 19 il speli in chiuveta cu apa si sapun, il ungi din an in an, il cureti din Craciun in Craciun, s.a. pot sa-ti confirme cativa colegi de forum. :)

• Îmi place 1
  • Moderator
Publicat

Eu am optat în urmă cu câţiva ani pentru Glock 17, întrucât consider că raportul preţ / calitate / performanţe este unul foarte bun, e o armă pe care te poţi baza în orice situaţie şi este foarte fiabilă.

Asta nu înseamnă că nu există şi alte arme de foc scurte bune, dar cele mai multe depăşesc preţul Glock-ului (ex. H&K, Colt, unele modele Beretta etc.)

Depinde foarte mult de suma pe care eşti dispus să o investeşti în aşa ceva. Te sfătuiesc să optezi pentru 9 mmm parabellum (9x19), deoarece alte calibre sunt mult mai scumpe şi mai greu de găsit pe piața.

Dacă ai răbdare, citeşte topicurile din această secţiune. ;)

Publicat

Uita-te la sectiunea bazar online si poate o sa gasesti ceva interesant. Iti zic eu ca este. Arcan are un glock 17, gen.4. Sau sunt si alte anunturi. Bafta la cautari... Sper sa nu fie prea multe :)

Publicat

Sau un makarov. La Rentarm i-a scazut pretul la aprox. 1300 lei si munitia 9x18 la 1.38 lei. Este ieftin si compact. E putin mai greu, dar foarte rezistent.

Publicat

Incearca sa tragi cu tipul de arma pe care il vrei, vezi cum iti sta in mana si daca iti place sau nu cum se comporta la tragere rapida, etc. Bafta!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

LP5 1500 lei, Smith & Wesson SW9VE 1200 lei, CZ 75 P-07 Duty 2300.

Din pacate Glock la noi e scump in comparatie cu alte state. Importatorul face concurenta neloiala.

• Moderator
Publicat

culebra sfatul meu e să cauți altceva decât Smith & Wesson Sigma. Am văzut o astfel de armă și după părerea mea, nu merită, are multe neajunsuri. :clip:

• Membru
Publicat

Eu am tras cu sigma, si nu am observat neajunsuri prea mari. Americanii il cumpara si aia isi permit sa traga mult mai multe cartuse decat noi.

• Moderator
Publicat

Prima problemă care am remarcat-o a fost forța de acționare a trăgaciului, care este foarte mare (exagerată). Sunt obișnuit cu Glock-ul (care e renumit pentru tăria trăgaciului) iar cu toate astea Sigma pare că e double action. Acționarea trăgaciului e cu mult mai tare decât orice altă arma care am ținut-o în mână. O altă chestie similară, care nu mi-a plăcut a fost forța de acționare a manșonului. Trebuia să te chinui serios să-l tragi pe spate. Am încercat două pistoale aflate în magazinul Arrow și ambele se comportau identic. În plus calitatea finisajelor nu e una mulțumitoare, se observă la primul contact cu arma și îți lasă impresia că e făcut în grabă.

Cel puțin asta e părerea care mi-a lăsat-o mie arma asta.

• Membru
Publicat

forta de apasare a tragaciului se poate modifica, cu finisajele ai dreptate, mansonul nu mi s-a parut ca se trege prea greu, dat pana la urma e arma de 1200 lei...

Eu personal nu mi-as lua, as prefera sa mai strang bani, pentru ca e o pasiune a mea. Dar merita luat in calcul ca varianta low cost.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

un desert eagle..cel mai inspaimantator pistol dupa aprerea mea arata si bine este mare cand tragi cu el simti k iti sare mana din umar din cauza recoilului ...il simti in mana :))

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Omul vrea pistol ieftin si bun si bontea il pune sa isi ia Desert Eagle, iar in alt topic ne sfatuia sa purtam in locuri publice bastoane telescopice...

Bontea e un fel de geniu in domeniul autoapararii, dar nu ne dam noi seama.

• Apreciez 3
Publicat

Desert Eagle e o arma foarte buna pentru ca dupa ce descarci incarcatorul o poti folosii pe post de ghioaga :))

• Moderator
Publicat

Şi unde mai pui că îl descarci foarte uşor, capacitatea magaziei fiind redusă în comparaţie cu alte modele de actualitate.

• Membru
Publicat

recomand makarov via rentarm.... un pistol compact iar pt. cunoscatori e intradevar o alegere buna la capitolul calitate-pret. gusturile nu se discuta insa, la fel si bugetul fiecaruia. eu unul sunt multumit de arma mai ales ca se poate opta si pentru plata in rate ... enjoy

Publicat (modificat)

Nu-i extraordinar de scump, in jur de 800 euro dar mai degraba un Colt gold cup la aceeasi bani si mult mai practic ;). Si cu un Desert chiar nu ai ce face, risti sa devii penibil daca il porti tot timpul la tine , mai degraba o lopata, este mai finutza !

Iar daca vrei ceva compact cred ca ar trebui sa incerci macar si un Walther PP in 9mm scurt.

Modificat de saphire
Publicat

Care este bugetul? Cred că Makarovul este cel mai potrivit descrierii, dacă bugetul este până în 15 milioane,

dacă suma trece de 20, atunci sunt mai multe variante, cum ar fi Glock, Caracal, câteva modele de CZ (gen

Duty), etc. Sigma de la S&W mi s-a părut fain în raft la Arrow dar când am avut ocazia să-l inspectez mai

atent m-a cam dezamăgit pentru că are trăgaciul foarte tare, zici că tragi cu un revolver. Sigur, la banii lui,

armă nouă...nu e de neluat în calcul. Mai există şi varianta second-hand şi trebuie ţinut cont şi de calibru,

pentru unele se găseşte mai greu muniţie.

Bună gluma cu Desert Eagle, este foarte "ieftin" şi chiar dacă s-ar găsi la noi, cu muniţia ar fi un coşmar,

cu purtatul nu mai zic. :)

• Apreciez 1
Publicat

Buna seara tuturor,intentionez sa achizitionez un pistol cu munitie letala. bugetul este mic fiind pensionar,dar imi este necesar.De aceea solicit un sprijin in vederea acestui fapt.adik achizitionarea unui pistol .buget cam 1200 si astia cu chiu cu vai.ca se mai cheltuie cu examen pshiho,vizita medicala,curs armurieri manuire in total undeva la 1900-2100.imi puteti da un sfat?msm

• Displace 1
  • Membru
Publicat

S-a scris mai sus despre asta.

Piata e limitata, nu mai stiu alte oferte. Ori ce am scris eu si colegii mei ori cauta ceva la mana a doua.

Publicat

Buna seara tuturor,intentionez sa achizitionez un pistol cu munitie letala. bugetul este mic fiind pensionar,dar imi este necesar.De aceea solicit un sprijin in vederea acestui fapt.adik achizitionarea unui pistol .buget cam 1200 si astia cu chiu cu vai.ca se mai cheltuie cu examen pshiho,vizita medicala,curs armurieri manuire in total undeva la 1900-2100.imi puteti da un sfat?msm

Servus. Cred că cel mai bine se potriveşte Makarovul. Se mai poate economisi căutând cea mai ieftină

soluţie pentru psiho (vreo 500 de mii), medical (un milion şi ceva) şi curs (nu ştiu sigur dacă e obligatoriu

pentru poliţişti/militari, dar fiind în rezervă cred că da).

Publicat

da msm am gasit fisa medicala 100 ron,examen psiho 100 ron iar curs 100 euro .mai vad de pistol dupa ce fac astea.mai am o intrebare cand trebuie sa imi achizitionez depozitul metalic cu 2 compartimente si inchideri separate.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.