Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Cand depui dosarul trebuie montat deja. Acum cel de la arme si munitii fac verificari personal. Inainte era deajuns sa anexezi factura cutiei la dosar.

Publicat

ok msm .am inceput deja vizita medicala.dupa voi face psiho ,cursul de arme.si gata dosarul in mare.peste 3 saptamani voi depune dosarul la politie.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

legat de cutie sau seif.. întrebarea ar fi unde trebuie montată? în podea sau perete? sau poate fi montat şi într-un raft ? (eu cam trebuie să-l montez)

• Moderator
Publicat

Îl poţi fixa în podea sau în perete.

Dacă îl fixezi într-un dulap, nu cred că îţi acceptă, pentru că din câte îmi amintesc, în normele metodologice este specificat clar despre perete sau podea.

Publicat (modificat)

ok merci aşa voi face... O altă întrebare ar viza.. dacă este gen seif şi nu am compartiment de muniţie ce se întâmplă? îmi vor respinge dosarul? sau mai bine iau o lădiţă cu compartiment de muniţie?

Modificat de CRM
  • Membru
Publicat

Trebuie sa aiba compartiment separat dotat cu incuietoare pentru munitie.

Publicat

Mulţumesc, am dat comandă online luni apare, O altă întrebare ar fi legată de fişa medicală dacă este de ajuns să am următoarele analize: boli interne, Psihiatrie, ORL, oftalmologie, Chirurgie-ortopedie şi neurologie, la care se adaugă avizul Psihologic

Publicat

Sa ai fisa medicala cu 8 specialitati nu pe cea cu 4, care este buna la vizare permis si nu la prima arma.

Publicat
:)) Asta-i buna :)) E tare Desert-ul, ca e din fier. Ar fi culmea sa se indoaie :))
Publicat

Eu am cutia in dulap sus prinsa, cand au venit sa verifice(dupa cazul Perla) a fost totul ok.

Publicat

prerea mea ca cel mai bun pistol e cel pe care il ai(pentru cei acre au unul deja) iar pentru cei care vor sa achizitioneze un pistol eu zic ca ar trebui prima data sa se gandeasca ce vor face cu el, daca o sa participi la concursuri clar iti iei un pistol care are forta de apasare pe tragaci foarte mica si care are o teava cat mai lunga, daca il iei doar pentru autoaparare si pentru a trage asa la tinta din an in paste de distractie, clar nu te mai gandesti la forta de apasare pe tragaci si te gandesti sa fie unul ieftin si cat mai usor de purtat.Parerea mea :D

• Apreciez 2
  • 6 ani mai târziu...
  • Membru
Publicat

Esti politist? 😣

Daca nu ,(cu siguranta) cauta la magazinele specializate,particulare din orice oras resedinta de judet.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.