Jump to content
POLITISTI.ro

La multi ani colegilor de forum

Postare recomandată

• Membru
Publicat

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabi, Gabriel, Misu...

• Apreciez 1
Publicat

La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza numele!!!

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Va doresc un Paste minunat! Hristos a inviat! O zi fara evenimente pentru cei care lucreaza azi.

• Apreciez 2
Publicat

La multi ani celor care si-au dedicat viata pentru ca noi sa dormim linistit

• Apreciez 1
Publicat

Eu am fost unul dintre ei, am lucrat astazi sch. II.  :) ... Si asta datorita unor "colegi"(sa-i numesc asa, astazi fiind Pastele), care nu stiu ce inseamna bunul simt, anul trecut liber iar anul asta si-au luat concediu, eu lucrand si anul trecut si acum.

Un Paşte fericit alături de cei dragi!  :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Vă doresc un Paște Fericit tuturor, un an plin de realizări, împliniri și cel mai important multă sănătate!Hristos a înviat!

Modificat de bogdancrrn
  • 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

:beer: La multi ani celor ce isi serbeaza ziua de nastere!  :beer:

• Apreciez 1
  • 10 luni mai târziu...
Publicat

Pe data de 25 martie 2015 pe langa marea sarbatoare crestina ,,Buna Vestire " politistii romani aniverseaza Ziua Politiei Romane. Se implinesc astfel 193 de ani de existenta a acestei institutii, sub diverse denumiri (prefectura, siguranta, militie, politie ) . Vorba unui mare ganditor :,, Regimurile trec, guvernele se schimba, dar Politia ramane !"
                     Dragi colege si colegi, Asociatia Politistilor Campulungeni ,, Bucovina" isi exprima pentru dumneavoastra alese sentimente de apreciere,consideratie, felicitari si ganduri bune.

Va dorim tuturor putere de munca si numai satisfactii, precum si indeplinirea dorintelor profesionale si personale .
                      LA MULTI ANI !

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.