Jump to content
POLITISTI.ro

La multi ani colegilor de forum

Postare recomandată

Publicat

Cerasela iti doresc ca drumul vietii sa-ti fie presarat cu petale de trandafir, soarele sa-ti lumineze pasii spre succes iar in dreapta si stanga ta sa-i ai alaturi pe cei dragi. Draga mea, sper sa poti "fura" 5 minute reale pentru o petrecere virtuala, sa mananci o felie de tort alaturi de noi, sa ne bucuram impreuna pentru o zi asa minunata. Multumim ca ne esti alaturi pe acest forum, speram cu totii sa mai stai inca vreo 30 ani si la anul sa ne auzim la fel de sanatosi si voiosi. Apropo, vrem un tort din acela din care numai tu sti sa faci :good:

Publicat

Multumesc frumos de urari, va doresc tot binele din lume si incercati sa va bucurati de lucrurile marunte din viata voastra :)

PS: o mica gustare si ceva dulce asa cum v-am obisnuit :*

post-3042-0-99400700-1354289788_thumb.jp post-3042-0-12354200-1354289870_thumb.jp

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

La Multi Ani, Cerasela (Nicoleta), la multi ani colegilor de forum care isi serbeaza ziua numelui !

Modificat de McNally
  • Apreciez 1
Publicat

La mulți ani, Nicoleta, Niculina/Nicolina, Niculiţă/Niculiţa, Nicole/Nikole, Nichi, Nikko/Nikka/Nikke/Nikki/Nikky, Niculăiţa!

La mulîi ani, Niculai/Neculai, Nicuşor sau Niculae, Nic, Nik, Lae, Niklas, Laie, Nicolăiţă/Niculăiţă, Culae sau Nicholaus!

Publicat

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

LA MULTI ANI tuturor colegilor de forum, care astazi isi serbeaza ziua onomastica !

sf-nicolae_06caf6e67d57ed.jpg

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

LA MULTI ANI tuturor colegilor de forum, care astazi isi serbeaza ziua onomastica.

• Apreciez 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Multa sanatate,noroc,bucurii ,Craciun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi! La multi ani!

Publicat

Un Craciun fericit si un An Nou cu multe realizari si impliniri tuturor membrilor acestui forum. :)

• Apreciez 1
Publicat

un gind bun si pentru cei care-si petrec craciunul "la foc continuu" de serviciu, sau in patrulare, pe strada!! SARBATORI LINISTITE!!

• Apreciez 1
Publicat

La multi ani tuturor colegilor de pe forum!!! Va urez "Sarbatori fericite"!!!

Publicat

Anul care a venit

Cu bucurii va fi-nplinit,

Sănătate şi mulţi bani,

La anul şi La Mulţi Ani!

Publicat

Doresc tuturor colegilor de forum, politisti ori nu, un an mai bun decat cel pe care l-am lasat in urma, sanatate si putere pentru a trece peste orice rele ne rezerva acest an(puterea asta mi-o doresc si eu;) )!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.