Jump to content
POLITISTI.ro

Pasiunea pentru motociclism - caut un club

Postare recomandată

Publicat

Am deschis topicul acesta pentru ca nu stiam unde sa-mi pun intrebarea, insa cine e pasionat de motociclete se poate folosi de acest topic.

Cine ma poate ajuta cu informatii de contact despre un club al motocilistilor din jud. Arges?

Stiu ca exista un club Motor Fan insa nu gasesc date de contact despre el.

• Displace 1
  • Membru
Publicat

parca mai era ceva pe aici , un topic cu si despre moto...

Publicat

motociclism.ro

Gasesti tot ce vrei, de la cluburi (pe zone), grupuri de plimbare, sfaturi, noutati, poze din calatorii moto, furturi, accidente, tot ce e legat de motociclism. Bafta!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

va salut, sunt posesorul unei honda cbr 600 si politist pe deasupra, bine v-am gasit !

Publicat

Bună seara.

Vă salută o fostă posesoare de Yamaha R6, mare înfocată a acestui sport.

Am o întrebare pentru iniţiatorul acestui topic. De ce îţi doreşti să intri într-un club?

Motociclismul pentru mine este un mod de a mă defini, un mod de viaţă care te învaţă cum să porţi o responsabilitate cu tine şi cum să te comporţi în trafic. Am această pasiune de la 12 ani, care se transmite ereditar, iubitul meu văr transmiţându-mi mai departe această iubire. Personal, mă simt mai în siguranţă pe o motocicletă decât într-o maşină, deoarece într-un accident de maşină aş muri strivită de fiare. Plus de asta, sunt ca şi câinele pe geamul larg deschis a unei maşini. Simt vântul, libertatea şi nu în ultimul rând musculiţtele care mi se stropşesc de vizieră. :lol:

Nu am nevoie de un club ca să pot să mă plimb. Nu am văzut niciodată o necesitate în a intra într-un club. Pe lângă faptul că plăteşti nişte bani (diferite acţiuni), te poţi plimba cu aceiaşi oameni fără să faci parte dintr-un club şi să fiţi la fel de prieteni.

De abia aştept să fiu admisă şi să am abilitatea de a conduce BMW-urile poliţiei. Pentru mine este un deliciu să văd poliţiştii conducând una dintre cele mai frumoase motociclete.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Bianca BMW-urile alea de le vrei tu sa le pilotezi sunt 'donate' unor colegii le au luate pe semnatura si le piloteaza doar ei, poate iti vei lua si tu una....doar Politia Rutiera si DIICOT-ul au in dotare asa ceva..daca vrei aranjez eu o plimbare cu un RT din anii '90

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

He he he am avut si eu un bolid dar dupa ce mi-au taiat vreo 3 calea de era sa ma imprasti l-am vandut cat inca eram ,,intreg,,

post-1519-074525500 1291646139_thumb.jpg

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

treaba asta cu motocicletele in 'Romania e o adevarata aventura. am crescut pe motocicleta pot sa spun asa, de mic, incepand cu mobra, continuand cu hoinar, minsk. cand m-am suit prima data pe un ETZ de 250 parca eram alt om. era prin 1985 parca. apoi am evoluat, schimband diverse moto. cel mai incantat am fost de Suzuki GSX R de 600. ultimii 3 ani m-am dat cu un Suzuki SV de 650, fiind o moto care compensa puterea cu consumul si manevrabilitatea din oras. intentionam sa o vand si sa-mi iau un R6. asta ca sa nu pomenesc despre amenintarile pe care mi le-a tot proferat sotia de fiecare data cand doream sa schimb mototul vis a vis de divort. :) dar asta e alta poveste.

din pacate asta vara am realizat ca sa fii motociclist in Romania e un pariu cu moartea si am hotart sa renunt, avand in vedere faptul ca la peste 6 luni de la accident inca sunt pe pastile. :(

http://www.glsa.ro/arad/stiri-din-arad/un-politist-a-fost-accidentat.html

http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=551052

asta pe langa faptul ca un coleg de-al meu si-a pierdut piciorul cu aproximativ o luna inainte, iar cu 2 saptamani un alt coleg de la Oradea a murit in aceleasi circumstante ca si a mele, la incredibila viteza de 60 km/ora.

ramane totusi o pasiune pentru mine dar exclusiv pe circuit. pana nu va intra si in Romania adanc inconstiinta soferilor faptul ca motociclistii exista pe sosele sunt hotarat sa nu mai ies pe sosea numai cu masina.

Asfalt uscat tuturor pasionatilor !!!

Modificat de minutzu
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

si eu detin o suzuki bandit 650 s de o saptamana..si mai am cam o saptamana pana obtin si cat A....precizez ca e prima motocicleta pe care o conduc... :-? sfaturi?... recomandari?

Publicat

E bună, dar totuşi cam mare pentru început. Era bine să începi cu ceva mai mic, de 2 jumate. Dar dacă eşti atent şi nu te avânţi din prima te poţi descurca, mai ales că ce ai tu e un motor de stadă manevrabil şi ideal pentru oraş. Totuşi ai grijă la drum, becul aprins tot timpul şi asfalt uscat !!!

• Moderator
Publicat

Nu te avantura! Ia-o usor!

Deci ai grija sa nu te ia valul, chiar daca dupa o vreme ai senzatia ca esti stapan pe ea.

Asfalt uscat!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.