Fairytale Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Am deschis topicul acesta pentru ca nu stiam unde sa-mi pun intrebarea, insa cine e pasionat de motociclete se poate folosi de acest topic. Cine ma poate ajuta cu informatii de contact despre un club al motocilistilor din jud. Arges? Stiu ca exista un club Motor Fan insa nu gasesc date de contact despre el. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted October 6, 2010 Membru Share Posted October 6, 2010 parca mai era ceva pe aici , un topic cu si despre moto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytale Posted October 6, 2010 Author Share Posted October 6, 2010 Off, stiu ca mai e, dar eu vreau raspuns la intrebarea mea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted October 6, 2010 Moderator Share Posted October 6, 2010 Incearca aici: Comunitatea Motociclistilor din Romania - Arges Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytale Posted October 6, 2010 Author Share Posted October 6, 2010 Multumesc mult Marius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted October 6, 2010 Membru Share Posted October 6, 2010 probike.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytale Posted October 6, 2010 Author Share Posted October 6, 2010 multumesc Eti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted October 6, 2010 Membru Share Posted October 6, 2010 ai motor? daca nu ai iti dau eu unul..e rosu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 motociclism.ro Gasesti tot ce vrei, de la cluburi (pe zone), grupuri de plimbare, sfaturi, noutati, poze din calatorii moto, furturi, accidente, tot ce e legat de motociclism. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted October 11, 2010 Membru Share Posted October 11, 2010 (edited) Edited October 11, 2010 by eti79ety Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanemotor Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 va salut, sunt posesorul unei honda cbr 600 si politist pe deasupra, bine v-am gasit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted October 19, 2010 Membru Share Posted October 19, 2010 ooooo welcome faneeeeee! asfalt uscat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanemotor Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ne dam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted October 20, 2010 Membru Share Posted October 20, 2010 sigur ne dam! dar sa ninga mai intai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted November 2, 2010 Moderator Share Posted November 2, 2010 Doar pentru pasionati :ner: MOTOCICLETE RETRO IN ROMANIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiancaS Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Bună seara. Vă salută o fostă posesoare de Yamaha R6, mare înfocată a acestui sport. Am o întrebare pentru iniţiatorul acestui topic. De ce îţi doreşti să intri într-un club? Motociclismul pentru mine este un mod de a mă defini, un mod de viaţă care te învaţă cum să porţi o responsabilitate cu tine şi cum să te comporţi în trafic. Am această pasiune de la 12 ani, care se transmite ereditar, iubitul meu văr transmiţându-mi mai departe această iubire. Personal, mă simt mai în siguranţă pe o motocicletă decât într-o maşină, deoarece într-un accident de maşină aş muri strivită de fiare. Plus de asta, sunt ca şi câinele pe geamul larg deschis a unei maşini. Simt vântul, libertatea şi nu în ultimul rând musculiţtele care mi se stropşesc de vizieră. Nu am nevoie de un club ca să pot să mă plimb. Nu am văzut niciodată o necesitate în a intra într-un club. Pe lângă faptul că plăteşti nişte bani (diferite acţiuni), te poţi plimba cu aceiaşi oameni fără să faci parte dintr-un club şi să fiţi la fel de prieteni. De abia aştept să fiu admisă şi să am abilitatea de a conduce BMW-urile poliţiei. Pentru mine este un deliciu să văd poliţiştii conducând una dintre cele mai frumoase motociclete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted November 14, 2010 Membru Share Posted November 14, 2010 Bianca BMW-urile alea de le vrei tu sa le pilotezi sunt 'donate' unor colegii le au luate pe semnatura si le piloteaza doar ei, poate iti vei lua si tu una....doar Politia Rutiera si DIICOT-ul au in dotare asa ceva..daca vrei aranjez eu o plimbare cu un RT din anii '90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiancaS Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Mulţumesc. Când mai trec prin capitală, te anunţ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanemotor Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Sa-l anunti inainte cu 200km de capitala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristm Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 He he he am avut si eu un bolid dar dupa ce mi-au taiat vreo 3 calea de era sa ma imprasti l-am vandut cat inca eram ,,intreg,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
minutzu Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 (edited) treaba asta cu motocicletele in 'Romania e o adevarata aventura. am crescut pe motocicleta pot sa spun asa, de mic, incepand cu mobra, continuand cu hoinar, minsk. cand m-am suit prima data pe un ETZ de 250 parca eram alt om. era prin 1985 parca. apoi am evoluat, schimband diverse moto. cel mai incantat am fost de Suzuki GSX R de 600. ultimii 3 ani m-am dat cu un Suzuki SV de 650, fiind o moto care compensa puterea cu consumul si manevrabilitatea din oras. intentionam sa o vand si sa-mi iau un R6. asta ca sa nu pomenesc despre amenintarile pe care mi le-a tot proferat sotia de fiecare data cand doream sa schimb mototul vis a vis de divort. dar asta e alta poveste. din pacate asta vara am realizat ca sa fii motociclist in Romania e un pariu cu moartea si am hotart sa renunt, avand in vedere faptul ca la peste 6 luni de la accident inca sunt pe pastile. http://www.glsa.ro/arad/stiri-din-arad/un-politist-a-fost-accidentat.html http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=551052 asta pe langa faptul ca un coleg de-al meu si-a pierdut piciorul cu aproximativ o luna inainte, iar cu 2 saptamani un alt coleg de la Oradea a murit in aceleasi circumstante ca si a mele, la incredibila viteza de 60 km/ora. ramane totusi o pasiune pentru mine dar exclusiv pe circuit. pana nu va intra si in Romania adanc inconstiinta soferilor faptul ca motociclistii exista pe sosele sunt hotarat sa nu mai ies pe sosea numai cu masina. Asfalt uscat tuturor pasionatilor !!! Edited December 30, 2010 by minutzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted April 4, 2011 Membru Share Posted April 4, 2011 http://www.gds.ro/Eveniment/2011-04-04/Politist+caracalean,+decedat+intr-un+accident+de+circulatie Dumnezeu sa-l odihneasca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuessWho Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 si eu detin o suzuki bandit 650 s de o saptamana..si mai am cam o saptamana pana obtin si cat A....precizez ca e prima motocicleta pe care o conduc... :-? sfaturi?... recomandari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minutzu Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 E bună, dar totuşi cam mare pentru început. Era bine să începi cu ceva mai mic, de 2 jumate. Dar dacă eşti atent şi nu te avânţi din prima te poţi descurca, mai ales că ce ai tu e un motor de stadă manevrabil şi ideal pentru oraş. Totuşi ai grijă la drum, becul aprins tot timpul şi asfalt uscat !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted April 4, 2011 Moderator Share Posted April 4, 2011 Nu te avantura! Ia-o usor! Deci ai grija sa nu te ia valul, chiar daca dupa o vreme ai senzatia ca esti stapan pe ea. Asfalt uscat! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts